Grzeniu Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam,mam nadzieję,że trafiłem w dobry dział. Przechodząc od razu do sedna-koleżanka pisuje dla pewnego miesięcznika i na czerwiec przygotowuje artykuł o tematyce nam najbliższej . Oto oryginalna wiadomość od niej:"Hej, obecnie przygotowuję artykuł na temat najciekawszych tras rowerowych, dlatego też chcę aby były one naprawdę najciekawsze, a nie nudne i oklepane. Chociaż dla klasyki takiej jak latarnie morskie i szlak orlich gniazd miejsce oczywiście się znajdzie. Szukam czegoś takiego jak Międzyrzecki Rejon Umocniony, gdzie ponoć można jeździć rowerem w bunkrach (próbuję od paru dni się z nimi skontaktować), wspomnę też na pewno o granicy polsko-niemieckiej. Najdłuższa, najtrudniejsza, najorginalniejsza itp. Proszę ładnie o pomoc. Patrycja". Proszę o pomoc w jej i swoim imieniu.Najlepiej chyba odpowiadać tutaj,ale można też pisać do mnie na priv, lub do koleżanki na gg:5546897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.