kulasss Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Proszę o pomoc w znalezieniu amortyzatora do duuuuuuużej ramy. Skok 50-63 mm, rura 1' gwintowana o minimalnej długości 225 mm. Producent dowolny. Dzwoniłem do dystrybutorów RST i Santour i nie mogli mi pomóc. Może jakiś no name lub inny producent. Kulasss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Szukasz amortyzatora czy byle co, aby wymiar spełniało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulasss Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Szukasz amortyzatora czy byle co, aby wymiar spełniało? Może być byle co. Kulasss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 yyy 225mm to dość sporo jak na gwintowaną konstrukcje ... prędzej by dało sie na ahead przejść czyli na gładką rurę. to pociągnęło by za sobą wydatki niestety ale prędzej coś znajdzie. Tak mi sie zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.