Mod Team IvanMTB Napisano 2 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Klaniam, Naboje CO2 kosztuja, dopalacz nie kosztuje prawie nic. Butelka PET po bombelkach peka dopiero przy 140PSI. Naboje CO2 nie sa rekomendaowane do napelniania bezdetki z uszczelniaczem gdyz powoduje to przyspieszona krystalizacje tego ostatniego. Tyle ode mnie Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 jak mawiają: jest ryzyko jest zabawa! Motorem napędowym przy budowie, była silna chęć posiadania systemu ghetto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Tyle ode mnie Dorzuciłbym jeszcze dużą satysfakcję (jak przypuszczam) z samodzielnego skonstruowania rozwiązania (zamiast dokonania łatwego zakupu w sklepie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 banan na mojej mordce w momencie gdy opona wypełniła się powietrzem PRZEOGROMNY:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Dopalacz który zrobił mi tata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypo Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Szacunek za przedstawienie swoich rozwiązań. Zostałem natchniony albo uda mi się tym nabić oponę albo zginę.Pierwszy pomysł jaki mi się nasuwa to użycie okularów ochronnych i powinno być OK.Czarny dopalacz wygląda PRO. Nie myśleliście aby to produkować i sprzedawać? Jaki był koszt?Czy można go nabijać pompką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Pewnie za mało byłoby chętnych, żeby zrobić na tym interes. Wszystkie potrzebne części ojciec miał,wiec nic nie trzeba było kupować. Można napompować pompką,zamontowany jest zawór samochodowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi