bajuwookierun Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam. Niestety nie mogę się zdecydować na jakąś oponę i dlatego mam pytanie do Was. Zależy mi żeby opona nie była poddatna na anti snake'i, i mialem na oku kende flame, ale jest ciężka jak cholera. Ale ma bardzo silny (podobno) bok i ciężko na niej snake'a złapać. A z kolei k rady podobno są jak to ktoś już napisał, że to szmatki i że łatwo łapią kapcie...a co z wersją 60tpi? To oznacza że ten bok jest sztywniejszy i że będzie trudniej dobić dentkę? Pozdrawiam i sorki że tak maltretuje tymi oponami:)
maćq Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 Baju jak chcesz to możemy sie jakoś ustawić i sam zobaczysz jak sie prezentują K-rady. Wczoraj do****m chyba z 5 atmosfer to jest troszke lepiej. Ogólnie nie sa rewelacyjne. Na czystym asfalcie fajnie sie jezdzi... jest tylko ciche buczenie (coś jak miecz świetlny ). Niech tylko będzei troszke piasku i robi sie nie wesoło, jakiekolwiek ostre zakręty i trzeba bardzo uważać. Poza tym oponki są jak ktoś to nazwał szmatkowate. Boczna ścianka jest grubości liczonej chyba w nm Ogólnie teraz bym już ich nie wział. Prędzej bym szuakł jakiegoś kartoflaka byle mial grubsze scianki. pozdrówko
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.