ktt9711 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nazwa: Kross Level A3 (2013) Data dodania: 07 kwiecień 2013 - 17:07 Drugi sezon tego Krossa. Sprawuje się bardzo dobrze. Na początek został wymieniony słabiutki XCM na Epicona X1 (w dosyć niestandardowej konfiguracji) oraz pedały na OctaneOne Static Pro. Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bydlak Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 a amortyzator jak się sprawuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktt9711 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No jak to xcm, jakoś się ugina, ale 100mm to on w życiu nie widział (boje się, że 70mm nigdy nie zobaczy). Zapewne za jakiś czas wymienię go na np. Epicona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bydlak Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ostatno kupiłem levela a4 działa nie zaspecjalnie ten amorek i też mam w planach wymiane na Epicona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktt9711 Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 No niestety, za taką cenę nie można mieć wszystkiego, ale jak za 450 zł kupię epicona to będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Przeraża mnie fakt, że w rowerze za 2tys montowane są "pseudoamortyzatory" takie jak XCM, który można kupić za 200zł nowy Kiedyś w tej cenie można było znaleźć naprawdę rower z w miarę dobrym amorkiem, który jakoś tam działał Ale jakby nie było, rowerek fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ktt9711
Nazwa: Kross Level A3 (2013)
Data dodania: 07 kwiecień 2013 - 17:07
Drugi sezon tego Krossa. Sprawuje się bardzo dobrze. Na początek został wymieniony słabiutki XCM na Epicona X1 (w dosyć niestandardowej konfiguracji) oraz pedały na OctaneOne Static Pro.
Zobacz rower
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.