Mod Team Puklus Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzięki , moja rozkmina ciągle w toku jak coś ustalę to sie pochwale ... o ile będzie czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 I jak zdecydowałeś się na ten damper? Sam się nad nim zastanawiam, mój wspaniały fox lada moment wyzionie ducha i szukam następcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Nie, zdecydowałem sie na serwis Epicona i po tymże zabiegu odzyskał swój wigor i póki co jest ok. Zawias mojej ramy nie specjalnie nadaje sie do tego dampeara i sporo by trzeba było przeprawiać lub mase kasy wydawać na tulejki. Miałem plan ale mi sie nie chciało po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Macie jakieś nowsze doświadczenia z tym amorem? Działa dalej dobrze (Safian?)? Noszę się ze zmianą RS Bar 2.1 na DT m210 w Haro Sonix. Coś mi się wydaję, że Bar stracił kompresję odbicia ostatnio, czyli pewnie wypadało by go rozebrać...ale nie wiem czy nie wole go wymienić, jakoś nigdy mnie nie powalał swoją pracą. Ma ktoś porównanie 210 do Bar'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi