Skocz do zawartości

[wycena] Author Solution 2006 r. - zdjęcia

Thomasman255

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Jeśli możecie, proszę Was o wycenę Authora Solution z 2006 r.
Dostałem go nowego w 2006 r. w prezencie, jego całkowity przebieg to 50-60 km, a więc można powiedzieć - żaden.
Nie jeździłem na nim właściwie wcale, bo mam już holendra, którym poruszam się po mieście,
a te 50-60 km zrobiłem tylko po to, żeby zobaczyć jak się jeździ.
Jego cena za jaką był kupiony to 1150 zł.
Jeśli chodzi o stan to jest, jak można się domyślać, idealny, poza drobnymi obtarciami (zdjęcia poniżej).
A powstały one wskutek tego, że zachciało mi się zdjąć czapkę podczas jazdy już dojeżdżając do domu i straciłem równowagę. :P
Mogę go z czystym sumieniem polecić, bo jego stan jest wyśmienity.

Zdjęcia  (wybaczcie niezbyt estetyczne otoczenie, ale jest to pomieszczenie "magazynujące") :P):

5imwTlN.jpg

0QP2tdg.jpg

T4F91vw.jpg

bc3OKtd.jpg
Spektakularna kałuża wody powstała po drobnej przejażdżce na stację w celu napompowania opon. :P

wtY1ZUD.jpg
Drobne obtarcie na ramie

yUNfsO7.jpg
Tutaj również widoczne obtarcie

iIebGCW.jpg

T09sGM4.jpg
Lekko sparciała guma (uszczelniacz?)

Muszę szczerze powiedzieć, że ciężko mi się z nim rozstać (bardzo mi się podoba z wyglądu i świetnie się jeździ),
ale chcę sobie kupić coś bardziej szosowego.

Jeśli trzeba będzie mogę zrobić więcej zdjęć, albo jeszcze coś napisać.

Pozdrawiam!

Napisano

Nie jeździłem na nim właściwie wcale, bo mam już holendra, którym poruszam się po mieście,

a te 50-60 km zrobiłem tylko po to, żeby zobaczyć jak się jeździ.

Muszę szczerze powiedzieć, że ciężko mi się z nim rozstać (bardzo mi się podoba z wyglądu i świetnie się jeździ),

dziwne rzeczy piszesz .......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...