Thomasman255 Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam!Jeśli możecie, proszę Was o wycenę Authora Solution z 2006 r.Dostałem go nowego w 2006 r. w prezencie, jego całkowity przebieg to 50-60 km, a więc można powiedzieć - żaden.Nie jeździłem na nim właściwie wcale, bo mam już holendra, którym poruszam się po mieście,a te 50-60 km zrobiłem tylko po to, żeby zobaczyć jak się jeździ.Jego cena za jaką był kupiony to 1150 zł.Jeśli chodzi o stan to jest, jak można się domyślać, idealny, poza drobnymi obtarciami (zdjęcia poniżej).A powstały one wskutek tego, że zachciało mi się zdjąć czapkę podczas jazdy już dojeżdżając do domu i straciłem równowagę. Mogę go z czystym sumieniem polecić, bo jego stan jest wyśmienity.Zdjęcia (wybaczcie niezbyt estetyczne otoczenie, ale jest to pomieszczenie "magazynujące") ):Spektakularna kałuża wody powstała po drobnej przejażdżce na stację w celu napompowania opon. Drobne obtarcie na ramieTutaj również widoczne obtarcieLekko sparciała guma (uszczelniacz?)Muszę szczerze powiedzieć, że ciężko mi się z nim rozstać (bardzo mi się podoba z wyglądu i świetnie się jeździ),ale chcę sobie kupić coś bardziej szosowego.Jeśli trzeba będzie mogę zrobić więcej zdjęć, albo jeszcze coś napisać.Pozdrawiam!
erzurum Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie jeździłem na nim właściwie wcale, bo mam już holendra, którym poruszam się po mieście, a te 50-60 km zrobiłem tylko po to, żeby zobaczyć jak się jeździ. Muszę szczerze powiedzieć, że ciężko mi się z nim rozstać (bardzo mi się podoba z wyglądu i świetnie się jeździ), dziwne rzeczy piszesz .......
Thomasman255 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Napisano 7 Kwietnia 2013 dziwne rzeczy piszesz ....... A czemuż to?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.