XernogBIKE Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam ! Jak w temacie Jaki kask polecacie w cenie do 100 zł aby był dobrze wykonany w miarę lekki no i design Jakiś takiPod XC MTB !! dzięki za pomoc P.S. Może być używany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dromik Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Polecam taki którzy ubierzesz na głowę i będzie Ci pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nic dodać ani ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XernogBIKE Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A tak na Poważnie !!!? Rozmiar jak coś M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Koledzy napisali bardzo dobrze. Na odległość NIE DA SIĘ dobrać kasku. Każdy ma inną głowę i każdemu pasuje co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 http://www.forumrowerowe.org/topic/6476-kask-po-co-to-komu-jaki-wybrac-za-ile/ Przyklejony temat Tam masz napisane dosłownie wszystko na temat kasków A jak nie znajdziesz to masz szukajkę, zmieniasz na ten temat i wpisujesz co tam sobie zażyczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2569 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Najlepiej idź gdzieś do sklepu rowerowego i po przemierzaj kaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XernogBIKE Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dobra ale w sklepie Same drogie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Poczekaj aż pojawią się w Lidlu, tanie i całkiem solidne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 7 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Albo przejdź się do Lidla już teraz. Ja byłem jakieś półtora tygodnia temu i leżały sobie jeszcze 3 albo 4 sztuki. Solidne kaski po 5 dyszek. Za tę kasę naprawdę warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Potwierdzam te z Lidla są okej, ja się skusiłem na giro rift zakup przez neta, ale mierzyłem w lokalnym sklepie, bez przymierzania to tak jak z butami, może będzie pasować może nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2569 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Mój brat kupił w tamtym roku w lidlu i na nic nie marudzi, za to ja kupiłem z kellys miesiąc temu i się już ten ściągacz z tyłu rozlatuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.