firefoks Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 Co kto lubi... Kiedyś używałem takiej sztycy (tej najtańszej wersji Suntoura) przez parę miesięcy i wróciłem do tradycyjnej. Tamta dostała luzów i zaczęła skrzypieć, poza tym zanotowałem redukcję masy o 0,5 kg
jka Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 U mnie po ponad 7 miesiącach i przejechaniu około 4500 km. zrobiło się takie coś jak na tej fotce. Dalej nie jeździłem, wysłałem do wymiany w ramach gwarancji i w ciągu tygodnia dostałem nową sztycę. Wsadziłem ją do szuflady i niech czeka na lepsze czasy ;0 jka
kris750 Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 Co kto lubi... Kiedyś używałem takiej sztycy (tej najtańszej wersji Suntoura) przez parę miesięcy i wróciłem do tradycyjnej. Tamta dostała luzów i zaczęła skrzypieć, poza tym zanotowałem redukcję masy o 0,5 kg nie tyle co kto co lubi tylko należy się zastanowić kiedy taka sztyca ma sens? W trekingowym rowerze na oponie 1,6 cala to na pewno. W hardtailu ze skokiem 100mm i oponach 2.2 cala to jest zupełnie nieprzydatne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.