Skocz do zawartości

[suplementacja] w celu nabrania masy

kubzys

Rekomendowane odpowiedzi

... A na siłownię kup lepiej karnet bo żeby zrobić coś sensownego w domu potrzebujesz ze 3 ławki, wyciąg górny, dolny, hantle, 3 różne gryfy, obciążenia, i nawet kupując używane rzeczy koszt będzie wysoki.....

Wystarczy jedna ławka z regulacją kąta nachylenia, aby skos był. 3 gryfy? a po co? Wystarczy jeden spokojnie. Wyciągi? a na co, jest wiele ćwiczeń, że można się obejść i bez nich. Może i nie jestem ekspertem, ale mam na to przykłady, kolega ćwiczący na takim właśnie zestawie co podałem wygląda itp. lepiej niż niejedni co mają dostęp do wszystkich urządzeń świata razem wziętych. A wracając do tematu: dobra dieta to ponad połowa sukcesu...

Trochę nie rozumiem tematu. Po co nabierać masy? Ja bym tam poczekał aż od roweru mięśnie same nabiorą masy tyle ile trzeba. Jakieś kilka tygodni temu mijał mnie śmieszny widok pakera na rowerze. Cisnął twardo, tylko po co? Jego masa działała na jego niekorzyść i rezultaty jakie mógł osiągnąć na rowerze to max to co założyciel wątku przy 53 kg po długotrwałym odstawieniu roweru, bo raz masa, dwa - duża ilość mięśni spalających tlen.

Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...