DIYaudioPawelS Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 witam jako ze powoli zbliza sie wiosna (oby nie zapeszyc) to trzeba sie przesiasc na ciensze rekawiczki zime przejezdzilem w tanich rekawiczkach narciarskich z lidla. sa OK, tylko ponizej -10 stopni sprawialy problemy teraz jak przejade 2km to juz mam mokre rece. tak wiec poszukuje niedrogich, nie wyszukanych, pelnych rekawiczek do codziennej jazdy w temperaturach powiedzmy 0-10*C nie wiem czy rozmiary sa uniwersalne, ale te lidlowskie mam 9,5 dla scislosci powiedzmy cena max 50-60zl mile widziane odblaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams99 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jak masz sklep 4F w pobliżu to mają całkiem porządne rękawiczki z długimi palcami. Zapłaciłem dokładnie 50zł, na ich stronie już ich nie ma więc musisz patrzeć po sklepach "stacjonarnych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Co do sklepu 4f to nie polecam Ci zbytnio. Miałem 3 pary rękawiczek za 40 zł i szybko się ścierają oraz napisy odchodzą. Te kross-owskie są fajne http://allegro.pl/wyprzedaz-rekawiczki-kross-silky-l-dlugie-palce-i3119518833.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 4F na moim zadupiu brak (dziwne, myslalem kiedys ze to duze miasto) co mozesz napisac o tych kross'a? cena pasuje rozmiar pasuje odblask jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Są na pewno wygodne i długotrwałe jeździłem w nich 2 lata i wyglądały jak nowe(przy mocnej eksploatacji) Cena pasuje Nie wiem jaką masz dłoń (ja brałem L) Odblasku nie ma, raczej rzadko są rękawiczki z odblaskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Author Windster Light - bardzo dobry stosunek jakosc cena. Polecam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Odblasku nie ma, raczej rzadko są rękawiczki z odblaskamito ten bialy pasek to nie wszyty odblask?zauwazylem wielka niechec do odblaskow wsrod rowerzystow. a przeciez jezdzac codziennie po miescie (albo rano przed 6 albo wieczorem po 22) takie odblaski sa bardzo przydatne. niedosc ze mam komplet odblaskow na rowerze (za co czesto mnie wysmiewano) to staram sie miec jeszcze odblaski na odziezy Author Windster Light - w opisach podaja ze to zimowe rekawiczki. nie beda za cieple w dodatnich temperaturach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Do 10 stopni ich uzywam i jest ok. Duzo zalezy od tego kto co lubi. A co do ich stosowania w zimie to przy -5 dluzej jak godzine raczej nie pojezdzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 W tych co ja ma rękawiczkach to jest biały pasek, ale może zmienili nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 authory troche drogie poszukam jeszcze czegos i do wieczora podejme decyzje jedyne co mnie zainteresowalo to "rekawiczki monterskie", wiec raczej malo sprzwdzone na wiosne/jesien chyba nie pozostalo mi nic innego jak jak kupic krossy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekzst Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ja ze swojej strony mogę Ci polecić rękawiczki z Decathlonu. Swoje zakupiłem jakoś miesiąc temu i wtedy naprawdę miałem w czym wybierać. Było kilka bardzo podobnych modeli, w cenach 40-70 zł. Ja za moje zapłaciłem chyba 59, mają przedłużony mankiet, antypoślizgowe wstawki wewnątrz. Odblasków brak, jedynie długi biały pasek, od biedy może być Na takie temperatury jakie Cię interesują są idealne, osobiście sprawdziłem. Nie wiem jak z ich trwałością ale wyglądają porządnie Jak masz niedaleko Decathlon, polecam, może akurat coś znajdziesz dla siebie. Pozdro Moje są bardzo podobne do tych: http://www.decathlon.pl/rkaw-ciepe-5-czarno-biae-id_8217865.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 jak widac w koszalinie nie ma prawie nic kupilem juz te krossy. za tydzien przypomnijcie to zdam relacje jak sie spisuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Polecam z bmc nowatex- szyte u nas całkiem sensowne, sam mam od niedawna.Wydają się naprawdę solidnie uszyte wiec wytrzymają kilka lat.http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/rekawiczki_dlugie_vezuvio_czarne.htmlpodnieśli ceny ale ja np kupiłem niedawno w maxbike za 65zł od reki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ktory to polecil mi rekawiczki dla kobiet? na opakowaniu jest ze to damskie! i z tego wzgledu sa troche male. kupilem L-ke a powinienem kupic XL za tydzien przetestuje bo na zwolnieniu jestem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 niestety nie jestem zadowolony z tych rekawiczek. okazaly sie kompletnie nieprzydatne. teraz jechalem w temp ponizej 10*C i niestety mocno zmarzlem :/ wg mnie to raczej na temperatury powyzej 10 stopni np w las zeby sie nie podrapac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.