Skocz do zawartości

[rekawiczki] jakie rekawiczki wiosna/jesien - dodatnie temperatury

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jako ze powoli zbliza sie wiosna (oby nie zapeszyc) to trzeba sie przesiasc na ciensze rekawiczki

zime przejezdzilem w tanich rekawiczkach narciarskich z lidla. sa OK, tylko ponizej -10 stopni sprawialy problemy 

teraz jak przejade 2km to juz mam mokre rece.

tak wiec poszukuje niedrogich, nie wyszukanych, pelnych rekawiczek do codziennej jazdy w temperaturach powiedzmy 0-10*C

nie wiem czy rozmiary sa uniwersalne, ale te lidlowskie mam 9,5

dla scislosci powiedzmy cena max 50-60zl

mile widziane odblaski ;)

Odblasku nie ma, raczej rzadko są rękawiczki z odblaskami

to ten bialy pasek to nie wszyty odblask?

zauwazylem wielka niechec do odblaskow wsrod rowerzystow. a przeciez jezdzac codziennie po miescie (albo rano przed 6 albo wieczorem po 22) takie odblaski sa bardzo przydatne. niedosc ze mam komplet odblaskow na rowerze (za co czesto mnie wysmiewano) to staram sie miec jeszcze odblaski na odziezy

Author Windster Light -

w opisach podaja ze to zimowe rekawiczki. nie beda za cieple w dodatnich temperaturach?

Ja ze swojej strony mogę Ci polecić rękawiczki z Decathlonu. Swoje zakupiłem jakoś miesiąc temu i wtedy naprawdę miałem w czym wybierać. Było kilka bardzo podobnych modeli, w cenach 40-70 zł. Ja za moje zapłaciłem chyba 59, mają przedłużony mankiet, antypoślizgowe wstawki wewnątrz. Odblasków brak, jedynie długi biały pasek, od biedy może być :) Na takie temperatury jakie Cię interesują są idealne, osobiście sprawdziłem. Nie wiem jak z ich trwałością ale wyglądają porządnie :) Jak masz niedaleko Decathlon, polecam, może akurat coś znajdziesz dla siebie.

Pozdro  

Moje są bardzo podobne do tych:

http://www.decathlon.pl/rkaw-ciepe-5-czarno-biae-id_8217865.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...