MatiZek Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Wczoraj wieczorem przeglądałem dwa tematy o przejeżdżaniu na pasach i mi się dzisiaj śniło jak jadę sobie na rowerze, są pasy bez świateł i przejeżdżam obok pasów na skrzyżowaniu i to już koniec snu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 a mi sie sni ze jakas fajna rowerzystka mnie wyprzedza na stromym podjezdzie... czeka na mnie u gory i.... sie zawsze budze w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Śniło mi się, że mam dwa rowery. Jeden to ten który teraz mam a drugi jest biało - czerwony. Pojechałem sobie tym drugim rowerem. Patrzę a tu ten rower ma po lewej 5 biegów a po prawej 8. Czyli 48 biegowy rower . Ustawiłem sobie na najwyższy bieg i ciężko było pedałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Tabliczka mnożenia mówi - 5 x 8 = 40 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Mi się zawsze śni że mam jakiś upadek - wypadek, a najgorsze w tym wszystkim jest to że mimo że ja zawsze występuję w swoich snach to nie mogę nic zrobić.Na przykład - jadę sobie na jakimś North-shorze i przechylam się na bok.Nawet nie mogę nic zrobić-zawsze tak mam gdy śnię.Lub jakieś dresy kradną mi rower i nawet nie mogę zacząć ich gonić.A wczoraj mi się przyśniło że występuje w jakichś zawodach i koleś mi wmawia że 'mam pełne rurki' w rowerze i że on sam tak ma i wie co mówi bo ja się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Co do tych korb, to kiedyś występowały korby z 4 blatami, także może i 5 Gdzieś są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Mi się ostatnio śnił nowy osprzęt XTR szkoda że to tylko sen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyjogurt Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Już kilkakrotnie śniło mi się, że spóźniam się na jakieś ważne zawody. Gdy dojeżdżam i odbieram numerek startowy wyścig już się zaczyna. Co gorsze jestem wtedy przekonany, że znajduję się w szczytowej formie, lepszej niż kiedykolwiek, a gdybym się nie spóźnił to bez problemu objechał bym i Contadora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyq Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dzisiaj snilo mi sie ze startuje w jakims maratonie no i jest start a ja nie wiedziec czemu skrecam w boczna uliczke i jade ... po paru kilometrach nagle sie ocknalem i mysle co ja robie pomylilem drogi szybki odwrót no i poscig tylko ze nic z tego 5 na godzine i to wszystko chodz naciskalem na pedaly ostro pomeczylem sie tak troche az w koncu gdzies w oddali zobaczylem koncowke peletonu no i wtedy dostalem werwy nagle zrobilo sie z gorki kamienista kreta droga ja cisne jak szalony tylko ze ten ostatni ktorego doganialem na prostej znikal za kazdym zakretem szok ... kiedy sie obudzilem zastanawialem sie tylko jak ja moglem droge pomylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Dzisiaj śniło mi się coś takiego: Jechałem sobie na rowerze i dogoniła mnie jakaś grupa rowerzystów starszych ode mnie. Przejechali przez ulicę i tam się zatrzymali. Ja się zatrzymałem przed ulicą bo mi bidon nie chciał mi się zamknąć. Próbuję go zamknąć a tamci wskazują na mnie palcem i się ze mnie śmieją. Trudno, szybko ruszyłem i już miałem 40 km/h na liczniku i ominąłem ich stojących. Przez cały czas trzymałem w lewej ręce bidon. Wjeżdżam na jakiś podjazd, rozpędzam się i wyskakuję ze schodów robiąc przy tym w powietrzu dwa salta do przodu(a bidon ciągle trzymałem). Zatrzymałem się po udanym skoku. Jeden z tamtych gapił się na mnie zaskoczony a ja mu pokazałem środkowy palec. Tamci już łapali za rowery, żeby mnie dorwać a ja szybko pojechałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Ja parę dni temu przeglądałem oferty na 2011 i 2010 scotta, treka, krossa i gianta. Po wielkich marzeniach jakby to fajnie było mieć jakiś z nich, nawet taki za 3-4k zł, miałem cudowny sen miałem do testów specjalnie dla mnie scotta scale RC, treka 9.9 SSL i Top Fuel 9.9, Gianta Trance X Advenced SL 0 oraz Krossa Level A+. Aż mi się przykro zrobiło jak sobie uświadomiłem że to tylko piękny sen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Może to dziwne, ale dziś śniły mi się manetki SLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ehh, śniło mi się że mam rower na osprzęcie Saint 810 , szkoda że to był tylko sen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Miałem dzisiaj sen, piękny sen... Taki ze wygrałem wyścig ( nie wiem jaki) i dostałem puchar. Po drodze do domu upłynniłem go nie znaną mi cieczą No i w domu mi nie wierzyli że wygrałem. Jaki z tego morał Nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dogwill Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Miałem tylko jeden sen rowerowy.Śniło mi się, że kupiłem tanio używane crossmaxy, miały lekkie bicie więc pojechałem do serwisu i okazało się że koła mają za sobą co najmniej 30k km i są do wyrzucenia.Załamałem się, dobrze, że to był tylko sen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Do mnie ostatnio dzwonili z pobliskiego sklepu rowerowego żebym oddał im jakąś poziomicę którą niby pożyczałem. Pamiętam, że nieźle się wystraszyłem bo nie miałem w domu żadnej poziomicy Nie wiem co w tym śnie ma jedno do drugiego, ale dobra Ogólnie moje sny nie są nigdy w 100% normalne. Trochę z tego, trochę z tamtego i wychodzą jakieś bzdury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Miałem dzisiaj sen : Wracałem na swoim góralu z jakiejś wsi w świętokrzyskim sam(była ona identyczna jak ta z przed dwóch tygodni).Nagle znalazłem się w jakimś lesie.Po chwili przyszła burza i lunęło,w pobliżu uderzył piorun.No to ja z jakąś dziewczyną z pod przystanku na którym i tak mokliśmy uciekliśmy do jej rodziców do smarta Zauważyłem,że ktoś przestawił mi rower na drugą stronę pod drzewo Nagle znaleźliśmy się w domu tejże dziewczyny W którym był jej brat Po chwili przyszła jakaś babka z opieki społecznej i chciała tego chłopca zabrać do innej rodziny(ona go całowała po twarzy ).Znowuż po deszczu wsiadłem na rower i od razu byłem w domu ,gdy ruszyłem pod dom to się obudziłem. Ciekawe czemu akurat taki sen miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Mi się kiedyś śniło, że jestem rowerem i tak sobie jeździłem po lesie, to był chyba jeden z tych mocniejszych psychodelicznie snów. roweras, często jest tak, że niektóre wątki snów w niedługim czasie się wydarzą. Ja często doświadczam czegoś takiego, np. miałem sen o przeszczepie płuc, następnego dnia, otwieram gazetę a w niej obszerny artykuł na temat nowej formy przeszczepów, w tym płuc. Także, sny się spełniają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dziś miałem następny sen : Jechaliśmy rowerem z tatą trasą podobną do tej sprzed paru lat,nagle zaczęło się błyskać.Siedział jakiś pijak na środku drogi i kiwnął głową,nagle znaleźliśmy się w domu jakiejś kobiety,a ona do mnie : ,,Czemu nic nie mówisz,przystojniaku" Po chwili ruszyliśmy dalej,a tu poczułem,że jadę bez butów,zacząłem się nawracać,a buty same mi się założyły Podjechałem tam,gdzie je zostawiłem,a tu na krzaku wiszą inne buty,w znacznie większym rozmiarze i innego koloru I na tym sen się skończył. Ale o co chodzi z tym przystojniakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ale o co chodzi z tym przystojniakiem? Może sen rowerowy zaczął się powoli przekształcac w sen erotyczny :).Mi sie ostatnio przez trzy dni śniła jakaś rama .I jakiś gośc cały czas się pytał o kąty a ja wogóle nie wiedziałem o co mu chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krazen Napisano 16 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Ja odpowietrzałem hamulce, po czym przyśniło mi się że są zapowietrzone Sen był na tyle sugestywny, że następnego dnia chodziłem zły na siebie, że odpowietrzyłem źle i będę to musiał robić jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu1 Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Hej , ja miałem parę podobnych do siebie snów, w których jechałem na rowerze , a następnie spadałem z jakiejś skarpy , lub w przepaść. Na tym sen się kończył. Spadanie było najgorsze. Pozdrawiam i życzę miłych snów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 O to mi coś przypomniałeś. Ja na swoim góralu byłem na jakiejś wycieczce grupowej. Ciągle sobie odbijałem od szlaku i jeździłem po niezłych skałkach Były też przepaści i sprytnie je omijałem Bardzo miły sen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Dzisiaj miałem krótki,porypany sen Że siedziałem na rowerze u sąsiada i była burza,i że stałem w lesie i była burza Kilka lat temu miałem sen,że jechaliśmy z tatą lasem,którym czasami jeździmy na grzyby i jakimś polem. Nie mogę tylko zrozumieć,czemu teraz w każdym śnie rowerowym jest burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu1 Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 To pewnie jakiś znak , idź do wróżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.