Blizzard Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Znacie jakieś sposoby, żeby tanio dostać strój? Mam 50zł . Zastanawiam się czy jakieś firmy tano albo za darmo strojów nie dają... Moja rodzima (Firma oponiarska Dębica) Ma coś takiego tylko nie wiem czy są szanse żeby prubować coś od nich tanio wydusić albo za darmo. Podobno likwidują dział rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kumpel kupił bardzo tanio koszulke w sklepie z odzieżą używaną.Koszulka wogóle nie była zniszczona .Jeśli Ci to nie przeszkadza ,ż to z lumpexu to możesz się tam przejść.Druga rzecz to allegro poogladac polukać a nóż coś się trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 50 zł to trochę za mało. Najtańszy komplet jaki widziałem to chyba 80 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Proponuję poszukać na Allegro. Czasem można wyrwać fajne wdzianko w dobrej cenie tym bardziej, że sezon w pełni i jest tego dużo. 50 zł to trochę za mało. Najtańszy komplet jaki widziałem to chyba 80 zł To i tak świetna cena jak za komplet. A gdzie to widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Na upartego zkompletować coś mogę za 90zł + koszty przesyłki Np. tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A jaki rozmiar cię interesuje??? Mam parę podkoszulków kolarskich i może będę miał jakiś powtarzający się(kolekcjonuję je) to mogę go tanio opchnąć... Dodam że z regóły są to różnych teamów i nie mam żadnych noname... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Jaki rozmiar nie wiem patrząc na tą http://www.mikesport.pl/go/_info/?id=393 to rozmiar M albo L P.S. Nigdy się odzieżą kolarską nie zajmowałem ale patrząc na mój zwykły podkoszulek mam XXL Jutro ide do szmatexu może cos się znajdzie za prawie darmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja mam jedne spodenki ze szmatexu ( firmy BCM) , jak nowe . Drugie kupilem w sklepie ( Shimano ) . Staram sie jezdzic na zmiane i musze powiedziec , ze nie widac roznicy W tych drugich zaliczylem glebe i sa przetarte troche ale ogolnie sa w dobrym stanie po 2 latach uzytkowania W szmatexach mozna wyrwac naprawde fajne ciuszki , szczegolnie jak ktos nie ma kasy na nowe ze sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 W szmatexach mozna wyrwac naprawde fajne ciuszki , szczegolnie jak ktos nie ma kasy na nowe ze sklepu tylko trzeba miec szczescie - ja na razie trafilem TYLKO na jedna bluze z Meridy ale miala wypalona dziure papierosem poza tym nic nigdy nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja wróciłem ze szmatexu i znalazłem 1 koszulke no-name jakaś paskudnie pstrokata (odcienie fioletu i zieleni). Znam jeszcze 3 szmatexy pujde we wtorek Jak nie to doskładam na ciuszki kellysa i tyle co tam 200zł Na rower uzbierałem, uzbieram i na to Albo coś tańszego. Sądzicie, że to będzie dobre? http://www.cyklotur.pl/x_C_I__P_53030446-5...01__PZTA_0.html http://www.cyklotur.pl/x_C_I__P_53032988-5...01__PZTA_0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja wróciłem ze szmatexu i znalazłem 1 koszulke no-name jakaś paskudnie pstrokata (odcienie fioletu i zieleni). Znam jeszcze 3 szmatexy pujde we wtorek Jak nie to doskładam na ciuszki kellysa i tyle co tam 200zł Na rower uzbierałem, uzbieram i na to Albo coś tańszego. Sądzicie, że to będzie dobre? http://www.cyklotur.pl/x_C_I__P_53030446-5...01__PZTA_0.html http://www.cyklotur.pl/x_C_I__P_53032988-5...01__PZTA_0.html Jakbym mial dawac ponad 200 zł za ciuchy Kellysa to wolalbym kupic Shimanowskie moim zdaniem sa ladniejsze i lepiej wykonane . TEz nosilem sie z zaamiarem kupna tych ubran Authora , jednak chyba zdecyduje sie na BCM Novatex . Wyjdzie mnie taniej , a wcale nie sa gorszej jakosci Chociaz te spodenki tez ladne ... Bedac z kumplem w szmatexie napotkalismy na chyba 4-5 par spodenek i troche koszulek . Wiec zapraszam do Rzeszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 szukam czegoś takie go kolorowego z czerwonym kolorem. Jakieś takie co by np. były na niej loga reklamowe, np. hoop, ccc, rock shox , shimano albo takie tam Szczeże: chcę wyglądać jak zawodowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Spodenki nowe R&P-Pawlak na szelkach ok 65zl, do tego koszulki szukaj na allegro, ja kupilem jedna za 12 i druga za 19zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 A czy nie lepiej zaopatrzyć się w barwy jakiegoś sklepu?? Ja akurat mam zamiar tak zrobić w Zielonej Górze 3 sklepy wprowadziły własne barwy- po 50zl za spodenki i tyle samo za koszulkę, sam jak tylko będe miał pieniądze zakładam barwy Sogestu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Apropos szmatexów w Rzeszowie, gdzie znalazłes te z ciuszkami rowerowymi, jakies namiary. Byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 tu są jakieś spodenki tanie. tylko nie wiem czy dobre są, może ktoś sie wypowie ? http://www.allegro.pl/item109008088_spodenki_rowerowe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Na początek są dobre ale brak szelek jest ich ogromnym minusem. W decathlonie takie spodenki kosztują 27 zł więc ktoś tu szuka jelenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.