Skocz do zawartości
  • 0

Opłaca się? Doradcie...

Gość Gość

Pytanie

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szału nie ma :)

Lepiej poczekać i kupić coś droższego przede wszystkim z lepszym amorkiem, bo to "coś" co teraz jest w nim zamontowane ciężko nazwać amortyzatorem :)

Gość Gość
Napisano

No to mi go odradziliście. A co byście mogli polecić na kołach 29' w tej cenie?

Gość Gość
Napisano

Tylko, że całe allegro przegrzebałem i nic lepszego na kołach 29 nie było...

Gość Gość
Napisano

Dzięki za odpowiedź, w końcu jakaś konkretna. Trochę musiałbym do niego dołożyć, bo kosztuje 2500zł, ale jak warto to czemu nie... A Będzie się dobrze nim poruszało po asfalcie? I czy myślicie, że pozycja na nim jest mocno pochylona i niewygodna czy raczej nadaje się też rekreacyjnie? Pomóżcie...

Napisano

Miał ktoś was kiedyś XCR?

Nie piszcie głupot, XCT i XCM tego nie można nazwać amorkiem ale XCR to już nie jest najgorsze.

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Też nie warto, osprzęt słaby jak za tą cenę.

Może napisz jaki masz budżet na rower i czy ma to być 29er czy 26er, a My spróbujemy Tobie coś zaproponować. 

Gość Gość
Napisano

Ok. Może wy mi dobierzcie coś do moich potrzeb. Potrzebuję roweru do jazdy po asfalcie w długie trasy. Czasem mogę zjechać w jakąś polną drogę, ale nie w jakieś ekstremalne warunki.Cena do 2000zł. Wydaje mi się, że koła 28' co nie? Co mi proponujecie?

Gość Gość
Napisano

Ten scott to odpada. Po pierwsze ma bardzo słaby osprzęt, bo acer/tourney, po drugi hamulce tarczowe mechaniczne. Jakieś inne propozycje?

Gość Gość
Napisano

Czyli co mi proponujecie?? Bo odradzacie mi unibika, a proponujecie scotta, który ma o wiele gorszy osprzęt...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...