tuoomek Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam. Mam w rowerze amortyzator RST Vogue Air, wys. a-c: 475mm. Chciałbym go wymienić na sztywny widelec, bez zmian w geo, ew. z jak najmniejszą zmianą. Ważne jest, żeby nowy wideł miał mocowanie pod v-brake i nie był z carbonu. Istnieją jakieś w miarę sensowne propozycje w przystępnej cenie (powiedzmy do 450zł)? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A czemu nie carbon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuoomek Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Chcę do niego zamontować bagażnik i w trasie wolę mieć coś... metalowego . Bagażnik od Crosso, więc otwory w widelcu nie są konieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A może RST M7 , używałem i jest on OK Chcę do niego zamontować bagażnik i w trasie wolę mieć coś... metalowego . Bagażnik od Crosso, więc otwory w widelcu nie są konieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuoomek Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Piszesz o sztywnym M7, tak? Jak z wysokością tego egzemplarza? i jaki kapeć do tego wejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 RST M7 ma skoku 35 mm z regulacją twardości. Opona 622x40 spokojnie się mieści.. Wychodzi on dość wysoko - można porównać go do amortyzatora Reby o skoku 80 mm. Ma mocowania do hamulca tarczowego, V-brake i do błotnika. Teraz jest mi niepotrzebny, zamontowałem w swoim rowerze inny. Piszesz o sztywnym M7, tak? Jak z wysokością tego egzemplarza? i jaki kapeć do tego wejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuoomek Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Myślałem, że mówisz o tym: http://www.cyclosport.pl/widelec-28-alu-rst-rf-m6-28-6-260mm-bialy-a.html Chociaż konstrukcja obu sztućców jest podobna, nie licząc tego "skoku" w Twoim egzemplarzu. Jaka jest wysokość od osi do początku dampera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.