szliri Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam, myślę że przydatną funkcją w przeglądaniu obszernych tematów była by następująca opcja (zaznaczona czerwoną elipsą) : Dosyć często na sfd.pl z tego korzystam a tutaj tego brakuje, jeśli dało by radę coś takiego wprowadzić było by fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sertom Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kolego, jest już taka opcja. Trzeba kliknąć w "strona 33 z 33" np. i wtedy wyskoczy Ci mini-okienko do wpisania strony. Nieźle, masz prawie tysiąc postów na koncie tutaj, a takich bajerów nie znasz Nie będę posiłkował się zrzutem ekranu, bo wydaje mi się, że dasz radę to znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.