darowie Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam, które z niniejszych butów polecacie. Buty będą używane głównie do jazdy szosowej. Linki do obu par poniżej: Buty Northwave Striker SBS Black '12 - AirBike Rowery - Happy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HanysLBN Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 polecam northwave, mam właśnie ten model , uzywam, lekkie, przewiewne, mega wygodne, tylko trzeba uważać na kolki(moze mój był niedokręcony , ale zgubiłem ,choć pasują takie do butow piłkarskich) , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Polecam przed zakupem przymierzyć buty northwave jeżeli masz w miarę szeroką stopę. Ze względu na ich wąską podeszwę strasznie ujemnie to wpłynęło na mój wybór i wybrałem protraile 2 które wg. mnie były wygodniejsze od x-trail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.