Rumunekpl Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam. Orientuje się ktoś gdzie w Wrocławiu jest spory wybór butów SPD. A dokładniej i bez owijania poszukuje Northwave Lizzard Pro, w rozmiarze 45. Byłem na Powstanców i tam tylko mają 44,5 i był ciut za mały, ale dla pewnosci wolał bym przymierzyć ten 45. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Możesz spróbować poszperać w Harfa-Harryson. Spory wybór wszystkiego tam mają. Orgomny sklep z fachową obsługą - choć za tani to nie jest. Na ul robotniczej się znajduje: http://www.harfa-harryson.com.pl/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 sorry ale Harfa ma bardzo ubogi wybór rzeczy rowerowych. Rowerów rzeczywiście mają spory wybór, ale tam nie ma nic oprócz praktycznie Mavica, Srama i BBB! Shimano brak, jakichkolwiek innych rzeczy brak. I ceny mają z kosmosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 sorry ale Harfa ma bardzo ubogi wybór rzeczy rowerowych. Rowerów rzeczywiście mają spory wybór, ale tam nie ma nic oprócz praktycznie Mavica, Srama i BBB! Shimano brak, jakichkolwiek innych rzeczy brak. I ceny mają z kosmosu. No Harfa ceni się - nie ma co ukrywać, ale klientów ma sporo. Wydawało mi się, że mają sporo butów do wyboru. @Rumunekpl : Dziś chyba tam będę to mogę spojrzeć na ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 No Harfa ceni się - nie ma co ukrywać, ale klientów ma sporo. Wydawało mi się, że mają sporo butów do wyboru. @Rumunekpl : Dziś chyba tam będę to mogę spojrzeć na ofertę. oczywiście że butów mają sporo do wyboru pod warunkiem że będzie to Mavic i najtańsze są od 400zł w górę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 na ul.Pięknej, albo sport-profit na Pomorskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Na Hallera przy FAT'cie mają też trochę butów, m.in. tanie Accenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Na Hallera przy FAT'cie mają też trochę butów, m.in. tanie Accenty. Accenty spoko na poczatek. jest jeszcze PM Rider koło Arkad i pewnie Ski Team w samych Arkadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.