artex232 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Siemka Interesują mnie wasze opinie na temat tego kasku. Oraz czy opłaca się go kupić za 150 zł ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keke Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Kask jak kask ważne żeby był wygodny i pasował do twojej głowy, siateczka na owady - bardzo fajna sprawa zwłaszcza w "owadzim" sezonie, przypinany daszek też potrafi się przydać w zależności jak jeździsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A posiadasz ten kask ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keke Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Nie, bazuje na szukajce dlatego mówię dosyć ogólnie. Czy zamawiasz go przez internet czy w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dopiero zamierzam go kupić ale będę chyba kupował w necie. No chyba że ściągną mi go do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 To lepiej niech ściągną, bo potem nie będzie pasować do głowy i będzie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Kask kupiłem u siebie w rowerowym Jest super, jakość wykonania za tę cenę stoi na najwyższym poziomie. Leciutki oraz przewiewny, a co najważniejsze wygodny. Więc polecam ten kask w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.