Nysa Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 trochę drogowo nie sadzicie ze gościu przesadził z ceną a może on ma racie chce poznać wasze zdanie na ten temat tablica.pl/oferta/rower-gorski-arcus-forester-ID2BhIL.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Troche ??!! Za darmo bym go nie chcial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 10 złotych Albo po cenie złomu, ten rower nie wygląda na to jakby stał 3 lata w garażu(Jaki syf tam musi być) Ten sprzęt wygląda jak po jakiejś powodzi Jakby komuś nawaliło do piwnicy 10 metrów mułu a po roku dokopałby się do tego "sprzęta". Edyta: A najlepiej pójsć do dobrego sklepu i za tą kasę kupić dobre winko i z dziewczyną zjeść kolację. Bądź druga opcja jeśli dziewczyny nie ma to kupić dobre piwko i też spędzić wieczór z TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piszaman Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Rower warty jak dla mnie 4 tanie piwa. Przy okazji można się troszkę pośmiać . Nadaje się na nasz prześmiewczy temat nt. "okazji" na aukcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beneck1 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Zdecydowanie przesadzona. 300 zł nie wiem czybym dał. Rok temu dałem w sezonie (środek maja) 455 zł za: Giant ricon se rama alu tył deore napęd 3x8 w dobrym stanie (klamromanetki typu rapidfire plus) przód amortyzator. Nie sądzę, aby ceny aż tak podskoczyły w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nysa Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 no napisałam do gościa powiedział mi ze : jak się nie podoba to nie musi pan go brać cena jest dobra bo widzę ile nowe rowery kosztują a za grosze go nie oddam wole żeby dalej stał może jak znajdę czas to go zrobię a jak nie to nad łóżkiem powieszę kłaniam się jak można porównywać rower nowy do złomu to ja za swojego starego Rometa Canona zrobionego i wyremontowanego musiała bym wziąć z 1000 zł przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piszaman Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 To możesz go wyśmiać i podesłać mu linka do tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nysa Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 jasne ze mu wyśle już zrobiłam to ale co jak co gościu jest przedsiębiorczy i jak zachwala to coś do ja bym tego rowerem nie nazwała sama wyciągam rowery ze złomu i je robię taka pasja dziwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 hahahaha ja bym komuś dopłacił żeby ten rower wziął Jakiś totalny (nie powiem kto) takie coś może sprzedawać ... Eh, ludzie wszystko zrobią żeby zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Za 10zł może bym go wziął bo chyba jakieś w miare chwyty ma. Tak to na złom a ogólenie to jak by mu się go nawet opukać do zdjęć niechciało pewnie się nieopłacało na niego wody tracić Wolał bym już ten:http://tablica.pl/oferta/sprzedam-rower-ID2BsD5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nysa Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 ten to nawet fajny jest i widać ze ktoś dbał o rower a nie takie coś napisał mi w wiadomość ze jestem ślepa i nie umiem docenić pięknego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 nie no bajeranckie siodełko ma , a na poważnie temat bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nysa Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 a dla czego bez sensu toć ten rower to okazja życia jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Faktycznie temat bez sensu i dziwne jest, że ktokolwiek mógł być zainteresowany takim złomem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A ja tam miałem rowerek dawno dawno temu taki na komunie dostałem i miałem go na złom już zawozić, bo tak już nic nie chciało działać przerzutki nie działały, amor kamień, a jednak upchnąłem na allegro za 120zł. Przyjechał koleś wsiadł przejechał pół metra i mówi biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.