nagast Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 zastanawiam się nad żelami Carbosnack i Endurosnack z Nutrendu i ich batonami. http://www.nutrend.pl/sklep.php?id_g=12 Cena za żel to 3pln za batona 2.90pln Wygląda to ciekawie. Wysyłka za ponad 70pln gratis. Trochę by tego wyszło do zjedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ja jem najczesciej pawerbar albo carbosnck bo tylko u mnie w miescie mozna to dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortimer Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 zastanawiam się nad żelami Carbosnack i Endurosnack z Nutrendu i ich batonami.http://www.nutrend.pl/sklep.php?id_g=12 Cena za żel to 3pln za batona 2.90pln Wygląda to ciekawie. Wysyłka za ponad 70pln gratis. Trochę by tego wyszło do zjedzenia Ciekawa oferta. Jakbyś kupił i sprawdził czy te żele są dobre, pochwalił sie wrażeniami byłbym wdzięczny. Ale trochę trzeba by wziąć tych batoników i żeli żeby mieć gratis wysyłkę. Wydaje mi się być to dobra propozycja. No i cena jest zadowalająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Ciekawa oferta. Jakbyś kupił i sprawdził czy te żele są dobre, pochwalił sie wrażeniami byłbym wdzięczny. Ale trochę trzeba by wziąć tych batoników i żeli żeby mieć gratis wysyłkę. Wydaje mi się być to dobra propozycja. No i cena jest zadowalająca. Zamówiłem Honey Stingery i batony Powerbar http://www.kulturystyka.sklep.pl/index.php...losciowych.html Sprawdziły się podczas maraton. Kupiłem tam, bo z Carbo 3kg przesyłka wyszła 6pln. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 a ja polecam w jednym bidonie wode nie gazowaną a w drugim fresh taki taka jakby woda ze smakiem wypascionego soku a podczas jazdy wcinam badony nesquik cini minis za 1 zł bardzo tanie i nie roklepują się przy większej temp chowam je zawsze do torebki podsidłowej a podczas jazdy na wyczucie go otwieram i wyjmuje badona zjadam go a papierek chowam do kieszeni najciezej to sie otwiera zebami wtedy sie przyjade rownowaga i umiejetnosc jazdy bez trzymanki a te picie dokładnie się nazywa tymbark fresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Batony jak najbardziej, najlepiej z dużą zawartością różnego typu zboża, nasion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucek Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 dokładnie. musli rządzą! a najlepsze jest to, że wiele batoników musili kosztujących np. 1zł mają bardzo podobny skład do batonów energetyzujących za 8 czy ileś PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja przez całe wakacje na trasę brałem 2-3 batony musli, takie zwykłe ze sklepu. Kiedyś nawet kupiłem zapas w Lidlu, były coś po 47gr, jakoś tak, w kilkunastu smakach. Były całkiem niezłe. Ale jak będzie zimniej to i tak przerzucam się na czekoladę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.