Skocz do zawartości

[Jedzenie] Wcinacie batony w czasie jazdy?

robB

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam się nad żelami Carbosnack i Endurosnack z Nutrendu i ich batonami.

http://www.nutrend.pl/sklep.php?id_g=12

Cena za żel to 3pln za batona 2.90pln Wygląda to ciekawie.

Wysyłka za ponad 70pln gratis. Trochę by tego wyszło do zjedzenia ;)

Ciekawa oferta. Jakbyś kupił i sprawdził czy te żele są dobre, pochwalił sie wrażeniami byłbym wdzięczny. Ale trochę trzeba by wziąć tych batoników i żeli żeby mieć gratis wysyłkę. Wydaje mi się być to dobra propozycja. No i cena jest zadowalająca.

• 2 tygodnie później...
Ciekawa oferta. Jakbyś kupił i sprawdził czy te żele są dobre, pochwalił sie wrażeniami byłbym wdzięczny. Ale trochę trzeba by wziąć tych batoników i żeli żeby mieć gratis wysyłkę. Wydaje mi się być to dobra propozycja. No i cena jest zadowalająca.

Zamówiłem Honey Stingery i batony Powerbar http://www.kulturystyka.sklep.pl/index.php...losciowych.html

Sprawdziły się podczas maraton.

Kupiłem tam, bo z Carbo 3kg przesyłka wyszła 6pln. Pozdro

• 3 tygodnie później...

a ja polecam w jednym bidonie wode nie gazowaną a w drugim fresh taki taka jakby woda ze smakiem wypascionego soku a podczas jazdy

wcinam badony nesquik cini minis za 1 zł bardzo tanie i nie roklepują się przy większej temp chowam je zawsze do torebki podsidłowej a podczas jazdy na wyczucie go otwieram i wyjmuje badona zjadam go a papierek chowam do kieszeni najciezej to sie otwiera zebami wtedy sie przyjade rownowaga i umiejetnosc jazdy bez trzymanki a te picie dokładnie się nazywa tymbark fresh

Ja przez całe wakacje na trasę brałem 2-3 batony musli, takie zwykłe ze sklepu.

Kiedyś nawet kupiłem zapas w Lidlu, były coś po 47gr, jakoś tak, w kilkunastu smakach.

Były całkiem niezłe.

Ale jak będzie zimniej to i tak przerzucam się na czekoladę :ermm:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...