kporys Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam, nie wiem czy temat w dobrym dziale, ale posiadam na sprzedaż rower Giant Rock w rozmiarze XS. Stan raczej BDB, jakieś przetarcia na amortyzatorze, a tak poza tym wszystko OK. Ile bym mógł za niego wołać? -Nowe korby XTC jeżdżone 2 miesiące, -nowy łańcuch Shimano lub KMC(nie pamiętam dokładnie), -nowa kaseta Shimano 7 rzędów, -nowe linki i pancerze, -nowy zacisk V-brake na tyle, -klocki hamulcowe Merida w db stanie, -przerzutka Shimano Tourney w dobrym stanie - wymieniana 2 sezony temu, -przerzutka przód to chyba niezawodny SIS z tego co pamiętam, -amortyzator Sr Suntour, -Licznik wielofukcyjny, bezprzewodowy z baterią słoneczną -nowe gripy wygodne, -Opony Tioga terenowe Rama zdrowa, żadnych pęknięć czy spawów, idealna dla dziecka przez swój niewielki rozmiar. Sama wymiana korb i serwisu przed zimą wyniósł mnie ponad 100zł. Czy cena 300-350zł byłaby odpowiednia? Z góry dzięki za pomoc
ksawcio97 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja wyceniłbym go na kwotę około 600 zł. Miałem rower z podobnym osprzętem (gorszy amortyzator, firma Grand ) i poszedł za 450 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.