bambus81 Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam, mam zmieniłem hamulce na magura, w zwiazku z czym muszę zrezygnować z klamkomanetek (dotychczas ACERA 3x7), planuję przejść na kasete i naped 3x8, w zwiazku z czym planuję zakupić manetki (R-F ALIVIO '05). Przerzutka tylnia jest ACERA, ale bedzie SORA. Tareaz moje pytanie, czy te manetki obsłuza ten wolnobieg, dopuki go niezmienię na kasetę? z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Spokojnie obsłużą - bez obaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus81 Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ok, dzięki tak myślałem, ale lepiej poradzić sia kogoś mądrzejszego niż coś popsuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Spoko, przecież jesteśmy tu, żeby sobie pomagać W tej manetce jeden bieg będzie "martwy", ale to kwestia regulacji - pewnie wiesz jak to zrobić. Jak by był jakiś problem to daj znac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus81 Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Z tym to już sobie poradzę, dzięki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.