Skocz do zawartości
  • 0

Rower Trek

Gość Ania

Pytanie

Napisano

Witam.

Zakupiłam wczoraj używany rower firmy Trek model 7450 Multitrack , chciałam sprawdzić w internecie z którego roku to model ale nie moge nic na ten temat znalezc , czy to podróbka ?Ma 7 biegów w paście Torpedo,jest to damka.Może ktoś pomoże z ustaleniem czy jest to oryginał i z którego roku pochodzi?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trochę dziwne jest oznaczenie modelu jak dla mnie - wg mnie prawidłowe byłoby jeśli już to 7400, przy oznaczeniach czterocyfrowych dla modeli trek używa raczej pełnych setek.

Rower ma więcej niż 3 lata, bo ja tyle pracuję w sklepie treka i nie pamiętam takiego modelu.

Zdjęcie ułatwiłoby być może identyfikację.

W rowerach treka raczej nie ma (zbyt często) piast wielobiegowych.

Napisano

Trochę dziwne jest oznaczenie modelu jak dla mnie - wg mnie prawidłowe byłoby jeśli już to 7400, przy oznaczeniach czterocyfrowych dla modeli trek używa raczej pełnych setek.

Rower ma więcej niż 3 lata, bo ja tyle pracuję w sklepie treka i nie pamiętam takiego modelu.

Zdjęcie ułatwiłoby być może identyfikację.

W rowerach treka raczej nie ma (zbyt często) piast wielobiegowych.

http://i.imgur.com/rpTQ4sB.jpg

na razie moge takie wstawic zrobione na szybko

Napisano

Jeśli jest to rower Trek, to powinien mieć komponenty z logo Bontrager - kierownicę (Bontrager Satellite), obręcze, sztycę, siodło, chwyty itd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...