Rakus Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Witajcie; Mam problem z moim wysłużonym Polarem S725X. Dwa miesiące temu, podczas spiningu po 2 latach użytkowania padła mi w nim bateria. U zegarmistrza wymieniłem baterie zarówno w zegarku jak i od razu w nadajniku polar wearlink®+ N31. Niestety od tego jedno nie łączy się z drugim. Zauważyłem jednak ciekawą zależność. Po założeniu opaski i nadajnika i maksymalnym zbliżeniu go do zegarka nastawionego na odbiór sygnału zegarek rytmicznie warjuje. Filmik tu: http://www.youtube.com/watch?v=WtXhH9kuhtU Nie działają wtedy żadne przyciski oprócz wyłączenia czyli lewy dolny STOP, oraz resetu (zapałka). Resetowałem cały zegarek, dusiłem wszystkie przyciski w różnych kombinacjach- nic nie pomaga. Czy ktoś spotkał się juz z czymś takim? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
koristo Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Myślę,że sprzęt pokazuje ci, że może czas na zmiany. Dużo to raczej z nim już niestety nie pożyjesz. Pozdro
RafalB Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Zblizenie zegarka do paska powinno odpalic jedno z 3 zadan np. Lap. Uzywa sie tego na basenie, zeby nie wciskac guziczkow co grozi rozszczelniemiem zegarka. Sprawdz jeszcze raz baterie w nadajniku tetna.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.