niko98 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 witam was mam okazje kupic amoryzator fox za 200 zl, tylko nwm czy sterowka bedzie pasowala do nowej ramy co jescze nie mam jaka dlugosc ma miec sterowka mm minimum bo nie che zeby byla za krotka bo by byla lipa a jak za dluga to mozna zawsze ja dociac, niewiem jeszce ile ma sterowka tego foxa napisalem maila i zobacymy ile ma sterowka mm , i czy warto za taka cena ? tu wklejam link http://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsonderdelen/m662215512-fox-f100-26-vork.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr z gory dzieki za wasze odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 może mieć zatartą anodę, na zdjęciach nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko98 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Poprosic gościa żeby więcej zdj wysłał a jak to sprawdic czy cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 2 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Do Autora tematu- czy możesz pisać posty poprawnie, z wykorzystaniem znaków interpunkcyjnych, diakrytycznych i dużych liter? Będzie nam miło ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko98 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Do Autora tematu- czy możesz pisać posty poprawnie, z wykorzystaniem znaków interpunkcyjnych, diakrytycznych i dużych liter? Będzie nam miło ...... DZIEN dobry staram sie jak najlepiej pisac po polsku ale nie zawsze mi to wychodzi bo od urodzenia mieszkam w belgii, pzykro mi ale niewiem co to sa te znaki diakrytyczne, polskich znakow moj komputer nie posiada prosze o wyrozumialosc mikolaj majewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 2 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Za Wikipedią http://pl.wikipedia.org/wiki/Znaki_diakrytyczne polskich znakow moj komputer nie posiada ale przecinki chyba ma,nie? A propos tematu Amorek z aukcji to klasyczny Fox F100 O/B , czyli z kąpielą olejową- co oznacza w praktyce możliwość samodzielnego serwisu. Jeśli amorek ma nie uszkodzone górne golenie, blokada i tłumienie działają- warto kupić. Należy jednak liczyć się z koniecznością wykonania serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko98 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 okej dziekuje panu bardzo za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.