gutenberg95 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Siemka, nadszedł ten dzień, dzień w którym trzeba podejść do egzaminu państwowego na prawo jazdy o ile testy nowe zdałem za 3 razem to teraz mam jazda pierwszą i się stresuje może macie kilka rad i słów otuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Koniecznie pamiętaj, żeby włączyć światełka, ustawić fotel i lusterka. Ogólnie to się nie stresuj i spinaj bo jest gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutenberg95 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 To ja wiem bardziej boje sie łuku który może okazać się zdradliwy przy tych WORDowskich samochodzikach, u nas tak jest w WORDZIE ze gaz reaguje dopiero pod koniec wcisniecia pedalu do koncza natomiast hamulec strasznie czuly wciskach lekko i stajesz w miejscu. Boje sie także że nie otworze maski samochodu nigdy nie moge trafic pod maską , może wy wiecie jak w Reanault Clio się otwiera maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Koniecznie pamiętaj, żeby włączyć światełka, ustawić fotel i lusterka zdawałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutenberg95 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Muszę dodać że okropnie się stresuje a egzamin o 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nie nerwowo, jak nie teraz to następnym razem. Na tym egzaminie świat się nie kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutenberg95 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Łatwo mówić ja za te egzaminy nie płace i rodzice na mnie z ryjem już że nie chcą płacić a ja dopiero pierwszy raz do jazdy pochodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Na YT masz filmiki instruktażowe, pewnie z Clio też się coś znajdzie, ja Yariske miałem obcykaną i nienawidziłem ten samochód za prowadzenie. Najważniejsze w tych warunkach dostosuj prędkość i uważaj na pieszych, bo dużo osób czuję się nieśmiertelna. Resztę powinieneś wiedzieć z kursu. Ja zdałem za drugim razem, przez głupotę, więc warto się pilnować, bo potem człowiek tylko zdrowie traci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutenberg95 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja nauczyłem się jeździ i w cigau 2h jazdy zrobiłem jeden błąd. Teraz też parkowania miedzy samochodami się boje Da mi taki cymbał z wordu parkowanie miedzy dwoma wozami gdzie jak równo sie ustawie to nawet drzwi nie otworze i powie ze nie zdałem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Tak jak pisali wyżej, spróbuj się wyluzować. Nie wiem jakie zasady są teraz ale parę lat temu znajomi oblewali na głupich błędach typu nie zapięcie pasów. Potem znajoma bardzo się stosowała i zamiast wrzucać jedynkę, to ona wrzucają trójkę, żeby ruszyć. Co do otwierania maski w Clio, to miałeś jakieś problemy z tym na kursie? Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutenberg95 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 No miałem zawsze problem z otworzeniem maski nigdy nie moglem trafić na dźwigienke. Dzisiaj o 11:30 jeszcze idę porobić fajkę chwilke wiec moze uda mi się dowiedziec jak to zrobic Dodam że zdaje w Pile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nie bój się parkowania między dwoma samochodami, przecież aby wybrał egzaminator odpowiednie miejsce to musi być na tyle duża przestrzeń, że i czołgiem się zmieścisz. Przede wszystkim opanować stres bo to źle wpływa na człowieka (wiem, łatwo się mówi), ale najlepiej iść z podejściem "nie dziś to następnym razem" , pomaga by nie spinać zbytnio pośladów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 przeszczeń Miałeś na myśli przestrzeń między pachołkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutenberg95 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nie bój się parkowania między dwoma samochodami, przecież aby wybrał egzaminator odpowiednie miejsce to musi być na tyle duża przeszczeń, że i czołgiem się zmieścisz. Przede wszystkim opanować stres bo to źle wpływa na człowieka (wiem, łatwo się mówi), ale najlepiej iść z podejściem "nie dziś to następnym razem" , pomaga by nie spinać zbytnio pośladów. Chodzi o napieranie rodziców którzy już nawijaja że nie chce im się płacić. Ja dopiero pierwsze podejscie i juz marudza. Fajnie wierzą we mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Miałeś na myśli przestrzeń między pachołkami? ehh, ten telefon, czasem strzela gafy ale udało się jeszcze edytować . O przestrzeń w parkowaniu między 2 samochodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 O przestrzeń w parkowaniu między 2 samochodami. Jak między samochodami to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja dzięki tamu że się nie stresowałem (nawet jak musiałem robić łuk za drugim razem) zdałem za pierwszym razem dwa tygodnie temu. Byłem dobrze przygotowany, opanowana trasa. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Dzień i tydzień wcześniej dodatkowe jazdy miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutenberg95 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Tez dodatkowe jazdy tydzien temu mialem jeszcze teraz na luk ide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jestem aktualnie na mosirze w Pile. O 13 jadę pod word Ci kibicować albo przeszkadzać Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drutes Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Pochwal się jak tam po? Ja też za pierwszym razem nie zdałem, emocje i stres wzięły górę. Nie potrzebnie chciałem skrócić o te 20 min egzamin (wyprzedzanie). Ale za drugim poszło jak z masła na wypasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 zdawałeś? Jeszcze nie zdawałem. Piszę z doświadczeń rodzinnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutenberg95 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Udało mi się zdać za pierwszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 No to wielkie gratulacje, witaj w klubie. Jednak się da, widzisz mówiłem. Napisz coś więcej, jakieś błędy miałeś, stresowałeś się, jak tam plac bez problemu poszedł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drutes Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Gratulacje! Ochłoń trochę i zdaj relacje. (Teraz pewnie świętujesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 haha stary gratyy, Ja mam teorie 16.04 w pile kurde ... strach sie bać.... a jak jazda z kim miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.