krzychu22 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Mam problem z lejącymi się tłoczkami. Po rozebraniu okazało się, że uszczelki są powycieranie i wygniecione, tłoczki w dobrym stanie. Już raz miałem problem i dorobiłem uszczelki, jednak miara była brana z używanych i sam materiał nie był za dobry. Tu pytanie do Was gdzie można dostać takie uszczelki, oryginalne, w dobrej cenie (wiem że jest sporo sklepów na necie). Kolejne pytanie, czy uszczelki samych tłoczków są takie same w wszystkich modelach Juicy tj. 3,5,7. Czy ma ktoś możliwość dokładnie pomierzyć oryginalne nowe uszczelki. Następna kwestia czy one w przekroju są trapezem prostokątnym?, bo po wyjęciu tak wyglądają, a moje dorabiane w przekroju są prostokątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 rowerowy.com/sklep/narzedzia_serwis/serwis_hamulcow/avid/prod/tloczekjuicy3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 W dobrej cenie??? Ma ktoś możliwość zmierzyć albo stwierdzić jaki one mają kształt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Taniej raczej nie znajdziesz oryginalnych uszczelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ma ktoś możliwość zmierzenia uszczelek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.