beardman Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam Jeśli ktoś byłby zainteresowany to zachęcam do udziału w rajdzie wokół Tatr organizowanym przez słowacki klub rowerowy Cykloklub Niżna. Rajd jest organizowany już po raz 46 także nie jest to nowa impreza. Trwa 3 dni (7-9.06.2013). Rajd typowo asfaltowy aczkolwiek uczestnicy jeżdżą na różnych rowerach. Ja sam w zeszłym roku przejechałem go na fullu do enduro i kapciach 2,3 i nie miałem większych kłopotów. Pierwszy dzień: przejazd ok 95km, nocleg w miejscowości Zdiar Drugi dzień: dzień wolny na odpoczynek, wycieczki piesze lub rowerowe we własnym zakresie, wieczorem ognisko + zwykle jakieś inne atrakcje Trzeci dzień: powrót do Niznej ok. 135km. Koszt to ok. 50 euro wpisowego (2 noclegi + 3 z czwartku na piątek na sali gimnastycznej jeśli ktoś chce, ubezpieczenie, przewóz bagażu, samochód serwisowy, śniadania zwykle w cenie pokoju, jakieś drobiazgi typu koszulka słodycze przekąski w trakcie rajdu). Wyżywienie w zasadzie poza śniadaniami we własnym zakresie. Ja w zeszłym roku wziąłem 40 euro dodatkowo i bez problemu starczyło (10 euro wydałem już na samym końcu, żeby nie brać z powrotem). W sumie wyniosło mnie to ok. 450zł. Szczegóły: tatry2013 Filmik z rajdu zeszłorocznego nakręcony przez jednego z uczestników: Fotki z rajdu: http://www.cykloklubnizna.sk/old/html/okoloTatier12.htm Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.