Gość gmx Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Proszę o opinie czy warto sie pakować w w/w rękawiczki
koristo Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Z tego co zauważyłem to jest polecana przez kolarzy i firmę Velo np. Ogólnie jak widać ma plusy więc polecam.
artex232 Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Za tą cenę powinny mieć bardzo dobrą wytrzymałość.
MrMacko06 Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Ja jestem od tego roku użytkownikiem tych rękawiczek. Powiem szczerze nie spodziewałem się, że rękawiczki rowerowe mogą być aż tak wygodne. Inna sprawa, że skóra kangura użyta na wewnętrznej części rękawic zapewnia mega kontrolę. Co do wytrzymałości, to te rękawiczki miały z nią problem w pierwszej odsłonie. Szwy były zrobione tak jakoś na odwal. Teraz można już kupić ich drugą "generacje" ( która posiadam) i podobno są solidniejsze . Ja nie miałem do czynienia z pierwszą wersją ale w bB i MG piszą, że widać poprawę w jakości wykonania. Co prawda pogoda nie sprzyja wielokrotnym jazdą, ale tyle co w nich jeździłem to naprawdę mogę polecić.
Gość gmx Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Ja jestem od tego roku użytkownikiem tych rękawiczek. Powiem szczerze nie spodziewałem się, że rękawiczki rowerowe mogą być aż tak wygodne. Inna sprawa, że skóra kangura użyta na wewnętrznej części rękawic zapewnia mega kontrolę. Co do wytrzymałości, to te rękawiczki miały z nią problem w pierwszej odsłonie. Szwy były zrobione tak jakoś na odwal. Teraz można już kupić ich drugą "generacje" ( która posiadam) i podobno są solidniejsze . Ja nie miałem do czynienia z pierwszą wersją ale w bB i MG piszą, że widać poprawę w jakości wykonania. Co prawda pogoda nie sprzyja wielokrotnym jazdą, ale tyle co w nich jeździłem to naprawdę mogę polecić. Jak rozróżnić oba roczniki?
MrMacko06 Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 O ile mi dobrze wiadomo jedynym oficjalnym sprzedawcą jest .:: PorebaRowery.pl ::. - Hirzl | HIRZL GRIPPP TOUR SF - KRÓTKIE - CZARNE Oni mają 2 Ale to wynika z tego, że z roku na rok jest nowy model. Już nie dostaniesz jedynek nigdzie, bo po prostu to jest starszy produkt
arekm Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Rękawiczki z krótkimi palcami - już po 200km (!) puścił szew przy małym palcu. Solidnie to one nie wyglądają. Niestety nie wiem, która generacja - kupione w te wakacje... pójdą na gwarancję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.