Skocz do zawartości

[rękawiczki] Rękawiczki Hirzl Grippp - prośba o opinie

Gość gmx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o opinie czy warto sie pakować w w/w rękawiczki

Napisano

Ja jestem od tego roku użytkownikiem tych rękawiczek. Powiem szczerze nie spodziewałem się, że rękawiczki rowerowe mogą być aż tak wygodne. Inna sprawa, że skóra kangura użyta na wewnętrznej części rękawic zapewnia mega kontrolę. Co do wytrzymałości, to te rękawiczki miały z nią problem w pierwszej odsłonie. Szwy były zrobione tak jakoś na odwal. Teraz można już kupić ich drugą "generacje" ( która posiadam) i podobno są solidniejsze . Ja nie miałem do czynienia z pierwszą wersją ale w bB i MG piszą, że widać poprawę w jakości wykonania. Co prawda pogoda nie sprzyja wielokrotnym jazdą, ale tyle co w nich jeździłem to naprawdę mogę polecić.

Napisano
Ja jestem od tego roku użytkownikiem tych rękawiczek. Powiem szczerze nie spodziewałem się, że rękawiczki rowerowe mogą być aż tak wygodne. Inna sprawa, że skóra kangura użyta na wewnętrznej części rękawic zapewnia mega kontrolę. Co do wytrzymałości, to te rękawiczki miały z nią problem w pierwszej odsłonie. Szwy były zrobione tak jakoś na odwal. Teraz można już kupić ich drugą "generacje" ( która posiadam) i podobno są solidniejsze . Ja nie miałem do czynienia z pierwszą wersją ale w bB i MG piszą, że widać poprawę w jakości wykonania. Co prawda pogoda nie sprzyja wielokrotnym jazdą, ale tyle co w nich jeździłem to naprawdę mogę polecić.

Jak rozróżnić oba roczniki?

Napisano

O ile mi dobrze wiadomo jedynym oficjalnym sprzedawcą jest .:: PorebaRowery.pl ::. - Hirzl | HIRZL GRIPPP TOUR SF - KRÓTKIE - CZARNE Oni mają 2

Ale to wynika z tego, że z roku na rok jest nowy model. Już nie dostaniesz jedynek nigdzie, bo po prostu to jest starszy produkt

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Rękawiczki z krótkimi palcami - już po 200km (!) puścił szew przy małym palcu. Solidnie to one nie wyglądają. Niestety nie wiem, która generacja - kupione w te wakacje... pójdą na gwarancję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...