Skocz do zawartości

[Kraków] dobry serwis

indigo1980

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej,

potrzebuję wymienić suport, przednią przerzutkę oraz być może korby - wiecie gdzie w Krakowie zrobią mi to _pożądnie_ i bez oszustwa (że np. wsadzą mi inny suport od tego który im przyniosłem).

Jeśli macie jakiś zaufany serwis to proszę podzielcie się informacjami!

Dzięki!

Napisano

no to i ja się tu przykleje:) wie ktoś cos na temat serwisu Ando? sklep mają całkiem fajny ale jak jest tam z serwisem?

Pozdrowienia

Napisano

ja moge Ci polecic rowmix , sami fachowcy

Napisano

http://forum.cyklokrak.com - nie wiem jak mogłem wcześniej nie trafić na tą stronkę! mega! raz jeszcze dzięki ;)

a wogóle tak sobię myślę... może sam wymienię ten suport i korbę? pomóżcie mi tylko - jakich narzędzi będę potrzebował? wiem na pewno, że ściągacz do korb i tu mam pytanie: ściągacz do korb to ściągacz do korb, czy muszę zwrócić uwagę na jego konkretny typ? a oprócz ściągacza?

thx!

Napisano

Ściągacz do korb wystarczy dowolny. Wprawdzie te na kwadrat mają za małą końcówkę i wpada ona do osi na wielowypust, ale wytarczy podłożyć np podkładkę i można ściągnąć bez problemu.

Oprócz tego potrzebny będzie imbus 8mm do odkręcenia śrub korby, i klucz do środka suportu: taki lub taki - po miskach będzie widać jaki jest potrzebny. No i trochę smaru stałego - mufę w ramie trzeba wyczyścić i dobrze przesmarować - miski nie będą trzeszczeć pod obciążęniem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...