indigo1980 Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 hej, potrzebuję wymienić suport, przednią przerzutkę oraz być może korby - wiecie gdzie w Krakowie zrobią mi to _pożądnie_ i bez oszustwa (że np. wsadzą mi inny suport od tego który im przyniosłem). Jeśli macie jakiś zaufany serwis to proszę podzielcie się informacjami! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Cyclo-centrum - goście znają się na rzeczy i co ważne są godni zaufania. http://www.cyclocentrum.pl/mapa/kontakt.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukekot Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 no to i ja się tu przykleje:) wie ktoś cos na temat serwisu Ando? sklep mają całkiem fajny ale jak jest tam z serwisem? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indigo1980 Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 thx skrzynia! ktoś z Was jeszcze naprawiał w cyclocentrum i może potwierdzić tą opinię? ewentualnie jakieś inne propozycje? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gacek Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ja moge Ci polecic rowmix , sami fachowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 indigo1980 polecam http://forum.cyklokrak.com - są tam działy z opiniami o krakowskich sklepach i serwisach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja moge polecic winsport na zwierzynieckiej bardzo dobra i fachowa obsloga tak samo polecam Revor na balickiej bodajrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indigo1980 Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 http://forum.cyklokrak.com - nie wiem jak mogłem wcześniej nie trafić na tą stronkę! mega! raz jeszcze dzięki a wogóle tak sobię myślę... może sam wymienię ten suport i korbę? pomóżcie mi tylko - jakich narzędzi będę potrzebował? wiem na pewno, że ściągacz do korb i tu mam pytanie: ściągacz do korb to ściągacz do korb, czy muszę zwrócić uwagę na jego konkretny typ? a oprócz ściągacza? thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ściągacz do korb wystarczy dowolny. Wprawdzie te na kwadrat mają za małą końcówkę i wpada ona do osi na wielowypust, ale wytarczy podłożyć np podkładkę i można ściągnąć bez problemu. Oprócz tego potrzebny będzie imbus 8mm do odkręcenia śrub korby, i klucz do środka suportu: taki lub taki - po miskach będzie widać jaki jest potrzebny. No i trochę smaru stałego - mufę w ramie trzeba wyczyścić i dobrze przesmarować - miski nie będą trzeszczeć pod obciążęniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.