lukers Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam szukam osób ze Śląska zainteresowanych wyprawą rowerową ze Śląska na Hel/Gdańsk w okresie wakacyjnym. Na wstępie chciałem zaznaczyć, że nie jestem osobą wyczynową jeżdżącą na rowerza, a raczej amatorem w związku z powyższym mile widziane osoby jak i amatorzy jak i ci bardziej doswiadczenie których wiedza mogłaby być wykorzystana podczas podróży. Osoby chętne i zainteresowanę wyjazdem prosze o kontakt na email lukers@1000lecie.pl lub gg 8692692.
cracovia Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam szukam osób ze Śląska zainteresowanych wyprawą rowerową ze Śląska na Hel/Gdańsk w okresie wakacyjnym. Na wstępie chciałem zaznaczyć, że nie jestem osobą wyczynową jeżdżącą na rowerza, a raczej amatorem w związku z powyższym mile widziane osoby jak i amatorzy jak i ci bardziej doswiadczenie których wiedza mogłaby być wykorzystana podczas podróży. Osoby chętne i zainteresowanę wyjazdem prosze o kontakt na email lukers@1000lecie.pl lub gg 8692692. Też się wybieram w wakacje na Hel, ale z Krakowa przez Jurę, Radomsko, Łodz, Kutno, Włocławek, Toruń, Bory Tucholskie i Kaszuby. Mój nr GG 46914245.
LuckyMan Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam,jestem ze śląska i też planuję kilkudniowy wypad w wakacyjnym terminie, chcę dokładnie przejechać wybrzeże. A nie lepiej Panowie dojechać np. do Świnoujścia pociągiem i ruszyć na Hel??? Pomyślcie o takim rozwiązaniu. Można by było zebrać jakąś większą ekipę i uderzyć razem.
cracovia Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam,jestem ze śląska i też planuję kilkudniowy wypad w wakacyjnym terminie, chcę dokładnie przejechać wybrzeże. A nie lepiej Panowie dojechać np. do Świnoujścia pociągiem i ruszyć na Hel??? Pomyślcie o takim rozwiązaniu. Można by było zebrać jakąś większą ekipę i uderzyć razem. Spróbuj jednak pojechać z Częstochowy do Świnoujścia rowerem. Z Częstochowy jedż na Kamyk, Kłobuck, potem przez lasy w stronę Kamieńszczyzny, Parzymiechy, Wieluń, Czastary, Galewice, Grabów, Chynowa, Ostrów Wlkp., Raszków, Kotlin, Racenów, Pogorzelica, Miłosław, Środa Wlkp., Zimin, Poznań, Traktem Napoleońskim do Szamotuł, potem przez Wronki, Puszczę Notecką, Wieleń, Osieczno, Radęcin, Wygon, Brzeziny, Kołki, Choszczno, Stargard Szcz., Puszczę Goleniowską, Goleniów, Zielonczyn, Wolin, Kodrąbek, Międzyzdroje. Trasa przepiękna.
lukers Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Napisano 2 Kwietnia 2013 na razie najistotniejsze jest to żeby dogadać się wspólnie jeżeli ktoś rzeczywiście jest zdecydowany a nie że wie, waha się bądź zastanawia - trasa przejazdu jak dla mnie do przegadania wspólnie. Na tym to jak dla mnie istotne jest to żeby pogadac na gg i się wspólnie dogadać i okreslić grono osób naprawdę zdecydowanych.
keramp Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Spróbuj jednak pojechać z Częstochowy do Świnoujścia rowerem. Z Częstochowy jedż na Kamyk, Kłobuck, potem przez lasy w stronę Kamieńszczyzny, Parzymiechy, Wieluń, Czastary, Galewice, Grabów, Chynowa, Ostrów Wlkp., Raszków, Kotlin, Racenów, Pogorzelica, Miłosław, Środa Wlkp., Zimin, Poznań, Traktem Napoleońskim do Szamotuł, potem przez Wronki, Puszczę Notecką, Wieleń, Osieczno, Radęcin, Wygon, Brzeziny, Kołki, Choszczno, Stargard Szcz., Puszczę Goleniowską, Goleniów, Zielonczyn, Wolin, Kodrąbek, Międzyzdroje. Trasa przepiękna. Ja bym ją nieco zmodyfikował. Z Miłosławia ciągnąłbym na Wrześnie, potem na Czerniejewo(jak ze SrodyWlkp to na Nekle-), Pobiedziska, Murawoną Goślinę, Oborniki i w las Chodzi mi o to by Poznań ominąć albo od południa albo od północy. Zresztą kolego jak będziesz w okolicy daj jakoś znać to kawałek turystycznym tempem przeprowadzę z tego Miłosławia - Środy, czy może z okolic Warty(Pogorzelica). Może nawet jaki nocleg się znajdzie, za płotem mam ośrodek wczasowy O ile będę w stanie akurat Zdrówka
kapelarz Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Jestem z Włocławka mógłbym ewentualnie dojechać do punktu startu, lub wyruszyć z miejsca. Czy się zdecyduje czy nie zależy głownie od dokładnego terminu
lukers Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Napisano 3 Kwietnia 2013 Proszę o kontkat na gadu gadu 8692692 osoby faktycznie zainteresowane wyprawą, a osoby zainteresowane tylko uwagami i gawędzeniem o nie nabijanie postów w temacie.
LuckyMan Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Proszę o kontkat na gadu gadu 8692692 osoby faktycznie zainteresowane wyprawą, a osoby zainteresowane tylko uwagami i gawędzeniem o nie nabijanie postów w temacie. Oczywiście.
jeson Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 Oczywiście. Termin już jakiś jest ustalony? Jaki koszt? Gdzie noclegowanie? Dopiero szukam pomysłu na urlop, a że lubię pojeździć to czemu nie. Pozdrawiam
blindchild Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 Termin już jakiś jest ustalony? Jaki koszt? Gdzie noclegowanie? Dopiero szukam pomysłu na urlop, a że lubię pojeździć to czemu nie. Pozdrawiam Jest juz jakas data ustalona?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.