Mariusz22 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 (edytowane) Wasze Trasy Macie jakieś ulubione trasy rowerowe, które moglibyście polecić innym? Edytowane 31 Marca 2013 przez Mariusz22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Porębskiego-havla-cieszyńskiego-pohulanka-grunwaldzka-wrzeczsz-oliwa-las( tu jeżdżę ok.30km) i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Kowale-otomin-czarny szlak do Kolbud i dalej Przywidz Kozia Góra...itd. Trójmiejski park Krajobrazowy Kowale-auchan-TPK. Mieszkając w Kowalach muszę przyznać o niezłym zapleczu lesnym:) Może jakis Spot???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 O to niedaleko mnie mieszkasz Może się widzielismy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 witaj to moze jakis wspólny przejazd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Czemu nie, tylko jak wiosna do nas zawita bo na razie leże chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 też wyczekuje.....może bliskosc zamieszkania zmobilizuje nas do jakis wspólnych treningów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jeżeli będzie czas, to tak. A z nim trudno. Zobaczymy jak zrobi się cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 ok to czekam jak cos na kontakt, jak bede jechał na trase tez napiszę 2-3 dni wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dobra trasa to na pewno każda po terenach leśnych Kolbudy-Lublewo http://www.sports-tracker.com/#/workout/mant3z/9m1kvibh7hude1ar Ostre kąty są w Ulkowych, tam zaliczyłem epicki lot przez kierownicę http://www.sports-tracker.com/#/workout/mant3z/244dt9hdshu8ajud Sobowidz jest niezły, można niezłe prędkości rozwinąć, trasy bardzo przejezdne, są też ławeczki jak ktoś chce odpocząć. http://www.sports-tracker.com/#/workout/mant3z/kgangshrs1a0b2os No i poza tym bardzo mi przypadła do gustu trasa z MTB Kaszebe (roverover), no i tu z Tomkiem wspólnie wystąpiliśmy ale na różnych dystansach. http://www.sports-tracker.com/#/workout/mant3z/46k8jvkmq2igt30f W najbliższą Sobotę będziemy trenować na terenie Lublewa przed Scandią w Bytowie. Zaczynamy około 9:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 W niedzielę mant3z podrzuci pewnie kolejną trasę z naszego treningu... PS.zapraszamy na wspólny wypad w teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 O której planujcie wyjazd ? Bo ja mogę was zaprosic w niedziele o 8.00 na pętli łostowice, na wypad rowerowy- szosa. trasa 60-80 km Jedziemy rowerami szosowymi jak i MTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ja najwcześniej mogę być u Tomka około 10.30. Poza tym szosa odpada. Ogumienie mam terenowe. Nie będę teraz zmieniał bo nastawiony jestem tylko na teren w najbliższych tygodniach. Zresztą jestem na etapie serwisowania po dzisiejszym błotku, cały wieczór na to poświęcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) Było tyle asfaltu, że śmiało można było przyłączyć się do Artexa Co nas zmiotło z terenu to śmierdząca kupa i dwa kapcie, miała być góra w Gdyni a zamiast tego był stadion w Gdańsku Pechowy dzień... ale przynajmniej są wnioski, które uczą. http://www.sports-tracker.com/#/workout/mant3z/el5r56cov4tgu6dd Edytowane 7 Lipca 2013 przez mant3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 hehe za tydzien równiez sie spotykamy, wiec ponownie zapraszam. Nasza trasa (bylo 110km) nie cala nagralem. http://www.navime.pl/trasa/153305/Trasa+z+dnia+2013-07-07+12%3A09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 No nie wiem, ciężko mnie namówić na asfalt... teren jest ciekawszy, mam niedosyt po dzisiejszym. Jutro pewnie popędzę nad wisełkę, żeby nadrobić Jaka jest różnica między [Średnia] a [Średnia Ruchu] w Twoim rejestrze? BTW ja nawet jeszcze w życiu 100 nie zrobiłem, mój rekord to 67km przy 26.2km/h średniej, 0 przystanków, cały czas przyciskałem. To jeszcze zanim nabyłem SPD. Teraz pewnie bym to pobił ale po prostu asfalt mnie troszkę nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Śr pręd. ruchu- czyli sama jazda bez postojów. Średnia ruchu- jakieś postoje na światłach itp. To obniża średnią, więc patrzymy na śr. pręd. ruchu Oj tam. nie jest nudna jak jedzie 10 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Chwaszczyno-Bojano-Kielno-Rębiska-Kłosowo-Wilanowo-Hopy-Przodkowo-Czeczewo-Warzno-Tuchom-Barniewice-Rębiechowo-Lotnisko-Matarnia-Osowa-Chwaszczyno. Trasa około 70 km ,ale za to jaka wspaniała jazda. Podgląd: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi