Moloch89 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Szukam osób chętnych na wyjazd aktualnie interesują mnie 2 kierunki: Gruzja lub Bałkany. Coś o mnie: Mam 24 lata, aktualnie prowadzę sklep rowerowy przez co tego roczna wyprawę mogę rozpocząć w okresie "posezonowym" najwcześniej początek sierpnia. Doświadczenie rowerowe mam już dość spore, zjeździłem już prawie 30krajów. Czas wyprawy około 1mieisąc. Około 3000km Dziennie 50-300km w zależności od terenu,wiatru,atrakcji itp. Średnio 100-150. Do Gruzji można dorwać bezpośredni lot do około 1000zł Trasa po Gruzji do ustalenia, można poszerzyć o Armenię i Azerbejdżan Jeśli chodzi o Bałkany to raczej opcja z podjechaniem pociągiem lub samolotem. Zależy mi na krajach: Chorwacja, Bośnia, Albania, Czarnogóra, Macedonia. Trasa do ustalenia jestem otwarty na propozycje. Noclegi na dziko + u ludzi, w ostateczności raz na jakiś czas tani kamping/kwatera. Przybliżony budżet 500-1000zł na dolot, dojazd + 500-1500zł na jedzenie itp. Żadnego zwiedzania zabytków itp, nastawienie się raczej na krajobrazy i ludzi. Ekipa max 5-6osób, mam wstępnie chętne 2 osoby(koleżanka i kolega) Jeśli nie masz sprzętu sakw/bagażnika/a nawet odpowiedniego roweru, to jestem w stanie coś pożyczyć. Kontakt do mnie PW, email symfonian@o2.pl, gg4702538 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Chętnie bym dołączył, ale powiem szczerze, miesiąc urlopu nierealny!. 2-3 tygodnie już jaknajbardziej . Gdyby coś się zmieniło w tej kwestii chętnie poznam nieco szczegółów i zaoferuje swoje towarzystwo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmd Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cześć, Wybieram sie na Bałkany we wrześniu. Trasa: pętla z Belgradu przez Serbię, Bośnię i Hercegowinę, Chorwację, Czarnogórę, Albanię. Szczegółów jeszcze nie opracowałem. Czas: 02.09 - 20.09 Bilety lotnicze juz kupiłem, więc czas i miejsce startu/końca są zdeterminowane. Reszta do zagospodarowania Jeśli nasze plany będą miały części wspólne, to chętnie pojadę, choćby część trasy, w towarzystwie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.