Gumis0303A2 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Nazwa: Merida One-Five-0 800 (2008)<br />Data dodania: 31 marzec 2013 - 12:33 <br /><br />Seryjny rower <br /><br /><br />Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipEcki Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Wrzuć fotki Gdzie kupiłeś? Jeździłeś już na nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumis0303A2 Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Fotki wrzucę tylko się do kompa dorwe. W telefonie nie mogę zmniejszyć rozmiaru i na serwer nie wchodzą :-). Jeździłem i wrażenia po przesiadce z HT niesamowite, ale jak wiadomo dopiero w górach go przetestuje konkretnie. Kupiłem go z ogłoszenia na tablicy, rower praktycznie jak nowy. Cena oczywiście podana jest nowego z okresu 2008r,ja za niego zapłaciłem sporo mniej :-). Zrobiłem już w nim spory update, w większości to części po moim powypadkowym poprzednim rowerze. Kierownica kcnc sc bone low rizer 720mm Mostek FUNN 65mm (w drodze). Cały napęd dyna sys, czyli ; Korba slx 42 32 22 Przerzutka p. Slx Przerzutka tylna xt średni wózek Kaseta Xt Łańcuch wipperman connex Manetki xt Chwyty dartmoor skręcane Hamulce slx 675 klockach metaliczny (w drodze) Wiem, że bez fotek to trudno ocenić rower :-) ogarnę to niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipEcki Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 No to czekam na fotki bo ciekawy jestem. A jaka kierownica jest standardowo w meridzie? O szerokość chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gumis0303A2
Nazwa: Merida One-Five-0 800 (2008)<br />Data dodania: 31 marzec 2013 - 12:33 <br /><br />Seryjny rower <br /><br /><br />Zobacz rower
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.