vszywiec Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Używa ktoś tych ciuchów http://allegro.pl/komplet-koszulka-spodenki-caisse-d-epargn-xxl-loko-i3124568753.html jakieś opinie? Wysłano z GT-I9001 z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wygląda fajnie, tylko nie wiem jak z wkładką w spodniach. Bo czasami dają ścierwo, które po 30 min jest tak cienkie że potem tyłek boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BADBOY211 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wzór ciekawy ale nie wiadomo jak z wykonaniem ja polecam Tobie zakupy tutaj BCM NOWATEX maja promocje na komplety a jakość pierwsza liga pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 A to nie są czasami komplety typowo na szosę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BADBOY211 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Sory a jest jakaś różnica szosa mtb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Jest Poczytaj blog szymonbike Nie żebym coś do tego miał, ale jak to napisał Szymon to trzepaki jeżdżą w strojach na szosę MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BADBOY211 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Lepiej mieć własny gust i własne zdanie nie sądzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 No to napisałem, że nic do tego nie mam. Po prostu pytałeś czy jest różnica, napisałem że tak . I tyle z tego by było. Każdy jeździ w tym co mu się podoba, mi to nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 O ile się nie mylę, to BCM NOWATEX szyje te komplety (?) http://sklep.bcmnowatex.com.pl/ Jeśli jest to odziez od nich to nie jest zła. Miałem kiedyś letni komplet z Nowatex-u i nie mogłem narzekać poza tym, że wkładka w spodenkach szybko "siadła". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 wasnie mam dwie koszukli,bluze sa ok ale spodenki no to juz nie jest tak fajnie .wkładka padła bardzo szybko...szkoda kasy na nie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Czyli spodenki odpadaja Wysłano z GT-I9001 z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 sa bardzo słabe wkładki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Może się za bardzo wiercicie na siodełku ? Znajomy ma ten komplet i nie narzeka. Ale jeździ tylko na szosie, żeby nie było niedomówień. Ja ze swej strony mogę polecić Stanteks-a. Dość tanie i u mnie zdały egzamin. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 jakie mozecie polecic jeszcz komplety do mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Ja się swego czasu szarpnąłem na Wear-Gear-a: http://www.wear-gear.com/index.php?language=pl. I ogólnie jeździ mi się w nich dość dobrze choć dla mnie osobiście zbyt dobrze trzymają ciepło. Lubię bardziej przewiewne ciuchy. Ale przeszkadza mi to tylko w największych upałach. Ciuchy są dość mocno opinające i nie naciągnęły się po 4 latach praktycznie w ogóle, więc polecam zastanowić się poważnie nad rozmiarem. Ja następny komplet będę kupował na pewno luźniejszy. Natomiast w największe upały używam właśnie ciuchów stanteks-a bo są bardzo przewiewne. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Bardzo dobrej jakości ciuchy robi Danielo, z tym, że cena za nie jest powalająca Ale jakoś jest naprawdę super! http://www.danielo.pl/kolekcja,kategoria,43,zestawy-i-komplety.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Używa ktoś tych ciuchów http://allegro.pl/komplet-koszulka-spodenki-caisse-d-epargn-xxl-loko-i3124568753.html jakieś opinie? Mam i użytkuje dokładnie ten komplet już drugi sezon. Nic nie zauważyłem żeby coś działo się niepokojące z wkładką. Co do samego kompletu to jest ok brakuje mi jednak w nim tych gum antypoślizgowych w dole koszulki bo lubi się podciągać co jest denerwujące. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Bardzo dobrej jakości ciuchy robi Danielo, z tym, że cena za nie jest powalająca Ale jakoś jest naprawdę super! http://www.danielo.pl/kolekcja,kategoria,43,zestawy-i-komplety.html Wujek posiada z tej firmy komplecik niby wszystko fajnie materiał i wykończenie super, ale jak wspomniałem cena też. Osobiście wolałbym kupić 4 inne komplety zamiast tego jednego. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 wszystko fajnie, pięknie tylko ta cena. Rozumiem ze za jakość się płaci ale z racji ze jestem początkujący zacznę chyba z niższej półki i z czasem zacznę kupować lepsze (czytaj droższe) ciuchy. Tak więc co możecie polecić w sensownej cenie pozatym muszę przekonac się do tych obcisłych spodni. Póki co jeżdżę w luźnych bez wkładki i tyłek zaczyna czasami boleć a korba z łańcuchem z zazdrością patrzą na luźną nogawke. Wysłano z GT-I9001 z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Wujek posiada z tej firmy komplecik niby wszystko fajnie materiał i wykończenie super, ale jak wspomniałem cena też. Osobiście wolałbym kupić 4 inne komplety zamiast tego jednego. Niestety Danielo jest bardzo drogą firmą, no ale cóż, coś za coś Nasz klub zaopatruje się u nich w odzież od kilku lat. Bardzo dobry kontakt, możliwość negocjacji cen, wyrozumiałość, ogólnie jeśli chodzi o zestawy dla klubów to oferty są dość dobre, gorzej jeśli chodzi o indywidualny zakup ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Używa ktoś tych ciuchów To znane chińskie podróbki team'owych ciuchów. Są całkiem niezłe. Cena przystępna. Wkładka dość gruba, więc zbyt szerokie siodełko nie jest wskazane. Mam 3 komplety. Jeździ się nieźle. Wkładka nie ma tendencji do wyrabiania się (tak jak np. w spodniach Stanteks). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 @@mklos1, Coś takiego używasz? http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-2012-SKY-team-men-Cycling-Jersey-BIB-Short-Set-Cycle-Wear-Bike-clothes-Bicycle/669821732.html W przeliczeniu wychodzi ok. 100zł. Tylko, że czas wysyłki długi. Za takie pieniądze warto to kupić? Bo się zastanawiam właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portege Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Wydaje mi się,że znalazłem dla Ciebie Kompromis. http://www.decathlon.pl/kolarki-7-xc-niebieskie-id_8237936.html Mam kumpla,który jeździ w nich i jest bardzo zadowolony.Wręcz je zachwala,a że Jest doświadczonym bikerem można Mu wierzyć w ciemno. Sam posiadam spodnie tej marki tyle tylko,że zimowe i muszę przyznać że są super.Więc Masz się nad czym zastanawiać. Pozdrawiam Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Kurde zjadło mi połowę postu, a teraz już nie mogę edytować wiec napisze jeszcze raz. Posiadam dokładnie taki komplet jak z postu pierwszego. Użytkuje go juz dwa lata i wkładką dalej jest ok nic się z nią nie dzieje. Jedynie co to brakuje mi podsumowania w koszulce wokół pasa bo koszulka lubi się podwijać. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 @@mac1ej, Mam SaxoBank, CSC i Discovery. Nie ważne jaki szyld, robią je te same "chińskie rączki". Strój jak najbardziej nadaje się amatorskiego użytku. Kurtki są dość słabo przepuszalne, więc z ostrą jazdą zimą trzeba delikatnie, żeby nie popłynąć. Ja kupuję w http://www.vika-sport.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Dzięki za odpowiedź. W takim razie chyba się skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.