salaros Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie. Jaką wybrać długość suportu do ramy dragstar W razie pytań mam korbę sr duro i będę zakładał napinacz Truvativ Boxguide pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salaros Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DZIĘKI ZA ZAINTERESOWANIE TEMATEM I ZA WYCZERPUJĄCE WYPOWIEDZI pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Najlepiej napisz do Arnika to powinien Ci powiedzieć jaka długość suportu będzie odpowiadała tej korbie. A jaką długość miałeś do tej pory ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salaros Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Nie wiem jaką mam długość bo ten suport był zakładany w sklepie. A teraz kupuje nową ramę. Gavron...Podaj namiary na Arnika bo nie mogę nigdzie go znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Rozumiem, to najlepiej żeby się wypowiedział ktoś, kto ma draga..nie chcę źle doradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verb Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 http://www.arnik.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Sry Salaros, ale edytowałes posta jak już mnie nie było i nie zdarzyłem odpisać... Verb zrobił juz to za mnie jak widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.