Michal20 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 witam, mam problem z amorkiem jak w temacie, mianowicie pompuję zawór POSITIVE i po odłączeniu pompki ciśnienie z prawidłowych dla mnie 26 bar spada do 15 bar, wentyl wypuszcza to powietrze co objawia się charakterystycznym dźwiękiem. Czy ktoś zna ten problem? Czy wie ktoś jak wymienić ten wentyl,bo jest on jakiś dziwny i nie mogę go odkręcić? Czy może ktoś polecić w Warszawie lub w okolicy gdzie by pomogli rozwiązać taki problem? pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 A masz pompke do amortyzatorów czy normalną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal20 Napisano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 A masz pompke do amortyzatorów czy normalną ? Mam dedykowaną scotta. Wszystko robię jak w instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 W jaki sposób mierzysz spadek ciśnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miti09 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 właśnie, bo jak podłączysz 2 raz pompkę do jej wężyk musi się napełnić i dlatego masz inny wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 31 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Do Equalizerów zaleca się stosowanie specjalnej ,dedykowanej pompki o skali ciśnienia do 600 psi o specjalnej konstrukcji zaworu,która likwiduje zjawisko spadku ciśnienia po odłączeniu pompki. Masz takową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.