maćq Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam, podczas jazd z kumplem miałem okazję zobaczyć jak piny z platform wbijają się do kości, dużo czerwonego koloru i inne takie przyjemne sprawy. Troszkę mnie to wystraszyło i postanowiłem rozejrzeć się za jakimiś ochraniaczani na piszczele i ew. na kolana. Zależy mi aby były oddzielne na piszczele odzielne na kolana. Pajączkując po sieci znalazłem ochraniacze firmy KRK (oferta na stronce http://www.kirszop.com). Wyglądają dość porządnie i są nawet w dość atrakcyjnych cenach - ok 60zł na piszczele ok 55 na kolana... Czy ktoś miał styczność z tą firmą? Czy możecie polecic cos innego? pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Styczność miałem z tą firmą i generalnie ochraniacze KRK są dobre Jezeli chcesz konkretną opinię to napisz na PW do Marc1na. Chwali je sobie Ja mam 661 race lite i jestem bardzo zadowolony - już wiele razy mnie ratowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam. Mam ochraniacze krk na piszczele i na kolana i uważam, że są dobrej jakości i cenowo dość dobrze wychodzą w porównaniu do innych firm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ja jednak polecam 661 race lite - cena dobra 125 zł lub nowe back boxy -109zł tez juz mi noge uratowały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ale te 661 sa chyba 1 czesciowe a o je z miejsca dyskwalifikuje. Po prawdzie to ja tylko na same piszczele potrzebuje... A te krk są za ok 60zł tylko jest 1 problem.. teraz sie 'produkują' jak powiedział pan Kiryk (szef firmy) i będą około czerwca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.