Skocz do zawartości

[sklep] opinie o sklepie Plus na Zamiany w Warszawie

Emu

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo Was proszę o opinie o sklepie i serwisie rowerowym Plus na Zamiany w Warszawie. Przed tygodniem wysłałem im dwa maile z propozycją zakupu roweru i nikt mi do tej pory nie odpowiedział. Zastanawiam sie czy warto kupować rower za 20 tysięcy w sklepie/serwisie który nie odpowiada na moje maile. Na wszelki wypadek wole Was zapytać o opinie zanim wpakuję się w sklep który będzie w przyszłości unikał kontaktu ze mną jak zaczną się jakieś problemy gwarancyjne itd...

Nie dzwoniłem, skorzystałem z mailowej drogi kontaktu wychodząc z założenia że po to sprzedawca podaje swój adres mailowy na stronie www, żeby do niego wysyłać maile. Oczywiście zadzwonię tam, ale jakoś tak mi się czerwona lampka zapaliła. Być może niesłusznie ale wole sprawdzić.

• 3 tygodnie później...

Z PLUSEm na ursynowie mam same pozytywne doświadczenia . Na przestrzeni 10 lat kupiłem u nich 4 rowery. Konkretna obsługa , serwis ok,  przyjazna rodzinna atmosferka . Jedyny minus to ceny :) ale czasem warto zajrzeć bo mają przeceny (zwłaszcza jak wchodzi nowa kolekcja np. ciuchów) . Co do kontaktu mailowego i informacji na stronie, radziłbym się tym nie sugerować, bo nie skupiają się na sprzedaży internetowej i kiepski kontakt tą drogą .  Telefon albo osobiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...