tysonvp Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Czy ktoś mi może powiedzieć czy jest sens kupować taki rower...http://tablica.pl/oferta/rower-gorski-ID2xLk3.html#1336723102;r:7;s:136
Badyl Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Jak dla mnie, to zdecydowanie NIE. Juz wolalbym pojezdzic na hulajnodze.
tysonvp Napisano 29 Marca 2013 Autor Napisano 29 Marca 2013 a możesz jakoś uzasadnić swoją odpowiedż?
mlody891 Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Zdecydowanie hulajnoga za taką cene idż na jakąś giełde samochodową i kupisz dobry rower na alu ramie i jakims tam osprzęcie np mi sie udało kiedys wychaczyc rowerek na alu ramie mtb v-brake tylna przerzutka Shimano Alivio była a reszta to wiadomo lipa ale jezdził dobrze po 3 latach sie wysrała rama przy sterach juz ma pęknięcia ale za ta cene do był dla mnie rewelka zakup, wiec lepiej sobie darowac taki rower który wazy z 17 kilo i ma wszystko lipne hulajnoga pewniejsza ze sie nie popsuje lub kup dobre buty do chodzenia
Froop Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Zdecydowanie nie. Stalowa, ciężka rama To nie są amortyzatory, to są tylko atrapy przypominające amortyzator, powszechnie nazywane uginacze. Wiem bo sam miałem takie Nie wiadomo w jakim stanie jest napęd, ani nic innego Być może musiałbyś włożyć w ten rower tyle co za niego zapłacisz. Powiedz jaki masz budżet a na pewno ktoś coś doradzi w sprawie zakupu.
tysonvp Napisano 29 Marca 2013 Autor Napisano 29 Marca 2013 powiem tak, chciałbym rower do 400zł , wiem ze to mała kwota ale może udałoby się coś lepszego kupić niż w markecie....
LUKASZ1980 Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 http://www.forumrowerowe.org/topic/27903-makrokesz-ostrzezenie-przed-zakupem-zbyt-taniego-roweru/ To powinno rozwiać twoje wątpliwości.
Biafra Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Ha! Miałem tego Magnuma 2 rowery temu Widzę, że ogłoszenie jest z Łodzi czyli pewnie rower pochodzi z hurtowni na brukowej. Pewnie was zdziwię ale na tym rowerze da się jeździć!! Znaczy przez pół roku się da po potem musiałem kupić inny Mój wytrzymał od 1 czerwca do październikowych wyprzedaży w galerii łódzkiej. A tak na serio: nie jest to pewny sprzęt ale jeśli zakładasz bardzo spokojną jazdę i masz świadomość, że trzeba będzie go naprawiać to można go rozważyć ale za 200 zł a nie 350. Normalnie bym Ci odradził takiego paramarketowca z automatu ale ponieważ go miałem i trochę działał to ma taryfę ulgową Tak jak koledzy pisali wyżej> potrzebujesz maksymalnie prostego roweru, bez żadnych amortyzatorów.
tysonvp Napisano 29 Marca 2013 Autor Napisano 29 Marca 2013 Dzięki wszystkim za odpowiedź, więc dam sobie spokój z tym rowerem,bo i tak facet nie spuści z ceny. Jeżeli mam kupić rower na pół roku to lepiej kupić za 100zł jakiegoś dogorywającego niz za 350zł. Dzięki.
Pytanie
tysonvp
Czy ktoś mi może powiedzieć czy jest sens kupować taki rower...http://tablica.pl/oferta/rower-gorski-ID2xLk3.html#1336723102;r:7;s:136
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.