Skocz do zawartości
  • 0

Czy warto kupić ten rower.

tysonvp

Pytanie

Napisano

Czy ktoś mi może powiedzieć czy jest sens kupować taki rower...http://tablica.pl/oferta/rower-gorski-ID2xLk3.html#1336723102;r:7;s:136

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zdecydowanie hulajnoga :D za taką cene idż na jakąś giełde samochodową i kupisz dobry rower na alu ramie i jakims tam osprzęcie np mi sie udało kiedys wychaczyc rowerek na alu ramie mtb v-brake tylna przerzutka Shimano Alivio była a reszta to wiadomo lipa ale jezdził dobrze po 3 latach sie wysrała rama przy sterach juz ma pęknięcia ale za ta cene do był dla mnie rewelka zakup, wiec lepiej sobie darowac taki rower który wazy z 17 kilo i ma wszystko lipne :D hulajnoga pewniejsza ze sie nie popsuje lub kup dobre buty do chodzenia :D

Napisano

Zdecydowanie nie.

Stalowa, ciężka rama

To nie są amortyzatory, to są tylko atrapy przypominające amortyzator, powszechnie nazywane uginacze. Wiem bo sam miałem takie :)

Nie wiadomo w jakim stanie jest napęd, ani nic innego

Być może musiałbyś włożyć w ten rower tyle co za niego zapłacisz.

Powiedz jaki masz budżet a na pewno ktoś coś doradzi w sprawie zakupu.

Napisano

powiem tak, chciałbym rower do 400zł , wiem ze to mała kwota ale może udałoby się coś lepszego kupić niż w markecie....

Napisano

Ha! Miałem tego Magnuma 2 rowery temu :thumbsup:

Widzę, że ogłoszenie jest z Łodzi czyli pewnie rower pochodzi z hurtowni na brukowej.

Pewnie was zdziwię ale na tym rowerze da się jeździć!! Znaczy przez pół roku się da po potem musiałem kupić inny :laugh:

Mój wytrzymał od 1 czerwca do październikowych wyprzedaży w galerii łódzkiej.

A tak na serio: nie jest to pewny sprzęt ale jeśli zakładasz bardzo spokojną jazdę i masz świadomość, że trzeba będzie go naprawiać to można go rozważyć ale za 200 zł a nie 350.

Normalnie bym Ci odradził takiego paramarketowca z automatu ale ponieważ go miałem i trochę działał to ma taryfę ulgową :icon_cool:

Tak jak koledzy pisali wyżej> potrzebujesz maksymalnie prostego roweru, bez żadnych amortyzatorów.

Napisano

Dzięki wszystkim za odpowiedź, więc dam sobie spokój z tym rowerem,bo i tak facet nie spuści z ceny. Jeżeli mam kupić rower na pół roku to lepiej kupić za 100zł jakiegoś dogorywającego niz za 350zł. Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...