provid Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Gdzie można w Poznaniu dobrze kupić buty? Chodzi głównie o przymierzenie, bo jakoś na alledrogo nie mam ochoty w ciemno kupować. Chodzi o butki SPD. Byłem dziś w Cykloturze i zainteresowały mnie dwa modele SH-M088 i SH-XC30 i nawet przystępna cena z rabatem na obydwa modele. Chciałbym jeszcze gdzieś podjechać i zobaczyć co w innych sklepach mają ciekawego... a nóż wybiorę inny model Jutro wybieram się do Decathlonu na Franowie a mam wolne i mógłbym sobie trochę objechać sklepów. Byłbym wdzięczny na jakieś namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
listopadiusz Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Niedaleko Cykloturu jest skiteam, można po-przymierzać, ale tam są chyba tylko sidi i specialized Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BudekPL Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Marcinie, daj znać w temacie jak coś ciekawego znajdziesz w niedużych pieniądzach bo też na wiosnę muszę kupić SPD Głównie patrzyłbym na Shimano ze względu na ograniczenie budżetu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Szczerze polecam Kastobike. Oferta jest przystępna a i ceny do zaakceptowania. Scott i Shimano. Mają dwa punkty ale jeżeli faktycznie chcesz przymierzyć i popatrzeć to od razu jedź na os.Powstańców, bo pkt na ul. Piekary jest raczej jako pkt odbioru osobistego itp. A co do skiteamu to tam buty są w kosmicznych cenach... Zresztą jak większość produktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 http://www.maxbike.com.pl/ UL Promienista,wiec też nie daleko od ptasiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Wlasnie w Kastorbike kupilem M088 za 280zl taniej tylko w rowertour bylo ale 13zl przesylka a tu na miejscu i jeszcze gosciu w porzadku. Normalnie ponizej 300zl bylo ciezko znalezc. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.