Mod Team Odi Napisano 5 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2006 Fakt, może i uogólniam, ale jest to poparte doświadczeniami moimi i nie tylko. Nie ma się co oszukiwać - większość "fachowców" nie zna się na tym co robią w takim stopniu w jakim powinni.
Stemplu Napisano 5 Czerwca 2006 Napisano 5 Czerwca 2006 @Odi - nie wiem na czym ma to polegać ale zacytowałem dokładnie to co mam w gwarancji a teraz jeszcze jedno pytanko - czy przegląd muszę mieć zrobiony tam gdzie kupowałem czy można sobie go zrobić gdzie indziej? @Dadi - gdzie robiłeś ten przeglądzik?
Mod Team Odi Napisano 5 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2006 Tam gdzie kupowałeś! A tego nie byłbym pewien. Myślę że to tylko kwestia dogadania się. Za przegląd i tak płacisz więc pewnie byłaby możliwość zrobienia go u innego przedstawiciela tej samej firmy.
Dadi Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Napisano 7 Czerwca 2006 @Dadi - gdzie robiłeś ten przeglądzik? W Łodzi na Puszkina 82 "Piasta"
tomaaso Napisano 7 Czerwca 2006 Napisano 7 Czerwca 2006 znam serwisy ktore sa naprawde dobre( np Krysport w Bydgoszczy)
krzychszop Napisano 7 Czerwca 2006 Napisano 7 Czerwca 2006 Qrcze dobrze że sobie sam składałem rowero i sam sobie go seriwsuje. Jak bym miał zapłacić za regulacje, zlikwidowanie luzów to bym stwierdził że jestem za bogaty. Jedyne co oddam za jakiś czas do przeglądu to amortyzator.
uuk Napisano 13 Czerwca 2006 Napisano 13 Czerwca 2006 a teraz jeszcze jedno pytanko - czy przegląd muszę mieć zrobiony tam gdzie kupowałem czy można sobie go zrobić gdzie indziej? Doczepię się do pytania: Ktoś z Was ma z tym doświadczenia? Mój rower został zakupiony ponad 400km od obecnego miejsca zamieszkania...
uuk Napisano 14 Czerwca 2006 Napisano 14 Czerwca 2006 Doczepię się do pytania: Ktoś z Was ma z tym doświadczenia? Mój rower został zakupiony ponad 400km od obecnego miejsca zamieszkania... Sam sobie (a moża także innym zainteresowanym) odpowiem na to pytanie. Nie ma problemu z przeglądem gwarancyjnym w innym sklepie. Byłem, zapytałem i odpowiedź mnie cieszy. W moim przypadku jest to przegląd płatny ( na stronie producenta jak i w warunkach gwarancji jest to napisane, więc nie ma co płakać) i kosztuje 80 PLN.
Ulf Napisano 14 Czerwca 2006 Napisano 14 Czerwca 2006 ulf czyżbyś to mega smarowanie miał w w sklepie scotta na pl wolności w łodzi? Dokładnie
panmarcepan Napisano 24 Kwietnia 2007 Napisano 24 Kwietnia 2007 Ile taki przeglad trwa czasu? W sumie dwa miesiace temu kupilem rowerek i przydaloby sie go zrobic i tak planuje jakos w najblizszym czasie sie wybrac. Chcialbym rowniez wrocic na tym rowerku do domu
Thorondor Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 Nie ma problemu z przeglądem gwarancyjnym w innym sklepie. Byłem, zapytałem i odpowiedź mnie cieszy. eee pytałes w sklepie gdzie kupiles rower czy w serwisie? bo jesli w jakims serwisie to sprzedawca moze powiedziec przecież, ze oni nie mają autoryzacji lub cos w tym stylu i klapa... tez mam problem bo kupilem rower w skiteam`ie przez internet, mieszkam w katowicach i sie okazuje ze zaden serwis nie ma autoryzacji skiteamu. prawde mowiąc nie wiem co robic.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.