tuoomek Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 ostatnio wpadła w moje ręce piasta SRAM I-Light D3, jednak bez wtyczki do podłączenia kabelków. Czy ktoś z Was jest mi w stanie powiedzieć, gdzie mogę dostać takową wtyczkę? Szukałem w Alledrogo, sklepach internetowych i jak na razie nic nie znalazłem. Ew. czy ta wtyczka różni się znacznie od wtyczek innych producentów? Może którąś dałoby radę dopasowac? pozdrawiam
dziobolek Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Google Czy o taką chodzi - Wtyczka do dynama w piaście SRAM - RoweryStylowe.pl
tuoomek Napisano 28 Marca 2013 Autor Napisano 28 Marca 2013 akurat podaną stronę już przerabiałem. Pytałem o dostępność i dostałem odpowiedź, że to już nie będzie dostępne.
stefankowalski Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Można przewody przylutować na stałe i dodatkowo by zdejmować bez problemu koło zamontować jakieś inne dowolne gniazdo z wtyczką jak np mini jack 3,5mm do montażu na kablu lub wsuwki konektorowe.
dziobolek Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Jak możesz, to podejdź do jakiegoś sklepu/serwisu i sprawdź czy przypadkiem nie podejdzie wtyczka Shimano, bo wyglądają baaaardzo podobnie, no i wygląda na to, że ktoś próbował i pasuje... SRAM i-Light connector is loose Google Groupes Shimano Nexus Generator Hubs For Bicycles
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.