Airsofter Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Witam! Szukam w miarę szybkich, dobrze trzymających w zakręcie opon do DH/FR na dosyć luźne podłoże(las iglasty + jakieś pojedyncze drzewa liściaste, z strasznie sypką wręcz piaskową ziemią). Utrudnienie jest takie że chce żeby wytrzymały trochę więcej niż sezon przy dodatkowej jeździe po asfalcie. Na przód 2.5, tył 2.35(więcej w ramę nie wejdzie) budżet na komplet 200zł. Myślałem nad Minionem + HighRollerem nie wiem jak z mieszankami, ale nie wiem czy to dobry komplet, więc zwracam się tu do was. Co polecacie? Z góry dzięki
swimfan Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 HighRollere jakos na tyl mi sie nie sprawdzil;/ Minion juz lepszy, a fat albert chyba najlepsze odczucia mialem z nim, chociaz juz chudy alber totalne dno;/. Scieralnosc po 4kkm masakra. Ja bym szedl w fat alberta tylko pamietam mialem model mialem 2,4 to mi troche obcieralo na tyle:), troche duzy balon ma;/
Airsofter Napisano 29 Marca 2013 Autor Napisano 29 Marca 2013 Nie bardzo mogę sobie pozwolić na ocieranie czegokolwiek. To jaki zestaw konkretnie proponujesz ?
swimfan Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 ja mam miniona na tyle i jestem zadowolony 2,35, przod to cokolwiek wezmiez nawet nevagala:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.