Skocz do zawartości

Ludzi do ekipy rowerowej - Poznań

gemba1993

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to skoro chętnych się robi więcej, to może skrzykniemy się w niedzielę koło południa na jakieś 2 kółeczka wokół Rusałki i jedno dookoła Strzeszynka i na powrocie staniemy na jakąś "herbatkę" przy plaży na Rusałce właśnie ;) Jak będziecie mieli siły, to można jeszcze objechać Kiekrz. Tempo - tak żeby każdy dał radę. Samemu jeżdżę szybciej ale w grupie można się dostosować ;) 

Napisano

W sobotę praca ale pewnie następnym razem się przyłączę ;) Rusałka to dla mnie drugi koniec poznania ale spoko tamtych rejonów zbytnio nie znam . Można jechać np do Jarosławca tam to już tereny Parku ,może Kórnik ,Bnin ,Zaniemyśl ?? Jest wiele ciekawych miejsc wiec jak coś piszcie .  

Napisano

ja sie pisze dzis na wyjazdzik w okolicach 17/18, propozycja tras obojetna ;) dostosuje sie gdzie by ktos chetnie pojezdzil

Napisano

Jak coś będziecie organizować napiszcie jaką przewidujecie trasę i w jakim tempie ,bo nie wszyscy się piszą na gonienie 30km/h lub więcej ;) lub pchanie się na wąskich laczkach w teren .

Napisano

no po mieście raczej nie zamierzamy się tłoczyć :) tylko ten suport muszę kupić.... a siana brak na razie bo większe zakupy ostatnio do roweru były...;/

Napisano

WITAM KTO LECI NA POZNANSKA MASE KRYTYCZNA O 18 30 ???? POZDRO

Byłem. W sumie dzięki Twojemu postowi, ponieważ nie wiedziałem o tym evencie. To był mój pierwszy razm. Ogólnie pozytywnie.

Napisano

Ktoś się pisze na jutrzejsze jeżdżenie ? Dostosuje sie co do trasy :)

pozdro

Hej

Zapraszam jutro o 9.30 przy tesco na sobieskiego (koło myjki ciśnieniowej). Trasa: os. Sobieskiego - Suchy Las - Złotniki - Poligon Biedrusko - Biedrusko - Powrót wzdłuż Warty do Naramowic - Os. sobieskiego.

Kontakt 666-231-221

Napisano

Ktoś chętny na rundke o 14.30, zbiórka przy tesco na opieńskiego. kontakt 666-231-221, tempo 20-25km/h trasa 30-40km,

Napisano

Ktoś chętny na rundke o 14.30, zbiórka przy tesco na opieńskiego. kontakt 666-231-221, tempo 20-25km/h trasa 30-40km,

Szkoda, że dopiero teraz przeczytałem. Wczoraj jakoś w tych godzinach byłem w Biedrusku. Mieszkam dosłownie pod Tesco. Tempo i odległości jak najbardziej pasują. Jak byś jeszcze kiedyś jechał to napisz prywatną wiadomość do mnie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ludzie i ludziki !!! ;)

Dziś około 19:00 wybieram się zrobić rundkę 2x Rusałka i 2-3x Strzeszynek ;) Jeżeli ktoś jest chętny, to pisać jeszcze (najlepiej priv) i się zgadamy ;) 

Tempo - nie musimy gonić nikogo więc zadowolę się nawet średnią 15km/h :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...