Skocz do zawartości

Ludzi do ekipy rowerowej - Poznań

gemba1993

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Poszukuję osób które z chęcią przyłączą się do ekipy, tak by zgrać razem fajną paczkę na wyjazdy ogniska itp. Spotkania w weekendy. Latem planowany wyjazd 2tyg.- miesiąc w góry oraz na Słowację (pociągiem do gór i tam jazda). Dzienny dystans jednego dnia 20-100km. Nie ważne jaki masz rower :) Ważne że masz chęć bycia z innym opowiadania żartów przy ognisku, śpiewania itp :) Wiek powyżej 18 lat. Każdy ponosi odpowiedzialność za siebie i za to co robi :) Również możliwe wyjazdy np. na majówkę pod namiot itp. ilość osób nie jest ograniczona, zapraszam osoby starsze jak i również w młodszym wieku. Osoby z północy Poznania mile widziane :)

Napisano

Ja bym się pisał na jakieś wyjazdy jedniodniowe :) A to sprawa do dogadania, bo jak na razie w PZN śnieg za oknem.

Pozdrawiam :)

Napisano

Jutro jeszcze sobie odpuszcze, bo jednak przy -6 nieprzyjemnie się jeździ ;) Ale od przyszłego weekendu ma sie robić coraz cieplej, także trzeba być dobrej myśli

Napisano

W przyszłą sobotę pogoda jeszcze nie ciekawa, ale za 2 tygodnie, z tego co mówią, ma być już lepiej, także ja się piszę, na jakąś średnią trasę :)

Napisano

Ktoś chętny może na wypad w ten weekend? Gdziekolwiek. bo pogoda zapowiada się całkiem miła ;) Chciałem odwiedzić WPN w niedzielę ale myślę że po tych śniegach, to jeszcze za wcześnie na to. 

Napisano

Kurcze za późno zajrzałem tutaj... może następnym razem ;) Jutro wybieram się na objazd Rusałka - Strzeszynek - Kiekrz więc jeśli ktoś chętny to zapraszam ;)

Napisano

Hej, chętnie dołączyłabym do weekendowych jedniodniówek. W tygodniu raczej odpadam. Piszcie o planowanych wypadach. Nie jeżdżę dużo, więc i dystanse niewielkie - max 15 km w 1 stronę jestem w stanie pokonać.

Napisano

Ja codziennie po pracy w godz. 17-18 robię sobie skromne przejażdżki po 20-25km w weekendy ciut większe 30-40km więc jak ktoś ma ochotę wieczorkiem na godzinkę lub dwie pojeździć trochę, to pisać pw ;) Głownie Rusałka i Strzeszynek, bo mam najbliżej i dobrze mi się tam jeździ ale jestem otwarty na propozycje ;)

Napisano

Wczoraj nad rusałką błota dużo jeszcze było, ale w przyszły week mam nadzieje że będzie lepiej.

Myślę, że w sobotę po południu można by się wspólnie wybrać gdzieś ;) ustali się jakieś miejsce i wyruszymy. Chętni ;> ?

Napisano

Wczoraj nad rusałką błota dużo jeszcze było, ale w przyszły week mam nadzieje że będzie lepiej.

Myślę, że w sobotę po południu można by się wspólnie wybrać gdzieś ;) ustali się jakieś miejsce i wyruszymy. Chętni ;> ?

jak najbardziej jestem na TAK :D

Napisano

Oj to prawda... po dwóch kółkach na Rusałce nawet napisu na rowerze widać nie było ;) Myjka obowiązkowa ! 

ogryz2 może mijaliśmy się gdzieś po drodze ;) wczoraj była Rusałka i Strzeszynek a dziś brzegiem Warty do Biedruska i z powrotem.

Niestety w sobotę mam gości więc popołudniowy wypad odpada ale za to w niedzielę, to jak najbardziej się piszę ;) Dajcie tylko znać na PW.

• Mod Team
Napisano

Okolice Rusałki i Strzeszynka wysychają błyskawicznie. W najbliższy weekend można pewnie będzie przejechać już bez skunksa na plecach.

Napisano

To ja odpadam w sobotę, bo chrześniak przyjeżdża i obiecałem mu pokazać stadion Lecha ;) No chyba że pod wieczór to z chęcią ale niedziela całkiem wolna i jeszcze trasy nie planowałem...

Napisano

Sobota wydaje mi się że też bardzo późnym popołudniem typo 17/18 bo sam pracuje w weekendy do 15 ;)

widzę, że ekipa się poszerza :)

Napisano

Można prosić jakieś dokładniejsze info? Dystans, tempo, godzina? :)

może tez się przyłączę.

pozdr

Dołączam się do pytania.

Oj to prawda... po dwóch kółkach na Rusałce nawet napisu na rowerze widać nie było ;) Myjka obowiązkowa ! 

ogryz2 może mijaliśmy się gdzieś po drodze ;) wczoraj była Rusałka i Strzeszynek a dziś brzegiem Warty do Biedruska i z powrotem.

Niestety w sobotę mam gości więc popołudniowy wypad odpada ale za to w niedzielę, to jak najbardziej się piszę ;) Dajcie tylko znać na PW.

Widzę, że trasy takie jak moje... zapewne mieszkasz gdzieś blisko. Piątkowo? Nie zdziwiłbym się jeśli się kiedyś minęliśmy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...