gemba1993 Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Witam. Poszukuję osób które z chęcią przyłączą się do ekipy, tak by zgrać razem fajną paczkę na wyjazdy ogniska itp. Spotkania w weekendy. Latem planowany wyjazd 2tyg.- miesiąc w góry oraz na Słowację (pociągiem do gór i tam jazda). Dzienny dystans jednego dnia 20-100km. Nie ważne jaki masz rower Ważne że masz chęć bycia z innym opowiadania żartów przy ognisku, śpiewania itp Wiek powyżej 18 lat. Każdy ponosi odpowiedzialność za siebie i za to co robi Również możliwe wyjazdy np. na majówkę pod namiot itp. ilość osób nie jest ograniczona, zapraszam osoby starsze jak i również w młodszym wieku. Osoby z północy Poznania mile widziane
ogryz2 Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Ja bym się pisał na jakieś wyjazdy jedniodniowe A to sprawa do dogadania, bo jak na razie w PZN śnieg za oknem. Pozdrawiam
Blueriderfromheaven Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Jutro mam zamiar jechać w jakąś trasę ( bez względu na to czy śnieg za oknem) piszę się ktoś ?!
ogryz2 Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Jutro jeszcze sobie odpuszcze, bo jednak przy -6 nieprzyjemnie się jeździ Ale od przyszłego weekendu ma sie robić coraz cieplej, także trzeba być dobrej myśli
gemba1993 Napisano 31 Marca 2013 Autor Napisano 31 Marca 2013 Witam, pierwsze spotkanie poroponuję w sobotę lub w sobotę za 2 tygodnie, kto chętny to pisać do mnie na gg: 42953305
ogryz2 Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 W przyszłą sobotę pogoda jeszcze nie ciekawa, ale za 2 tygodnie, z tego co mówią, ma być już lepiej, także ja się piszę, na jakąś średnią trasę
gemba1993 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Napisano 4 Kwietnia 2013 to napisz na gg, pierwsze trasy wiadomo że małe bo to będzie typu 10/20km w 1 stronę
ogryz2 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Niestety nie używam gg, pw tutaj, ewentualnie "fejs", ale to Ci podam na pw
gemba1993 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Napisano 9 Kwietnia 2013 W tą sobotę prawdopodobnie pierwsze spotkanie
provid Napisano 11 Kwietnia 2013 Napisano 11 Kwietnia 2013 Ktoś chętny może na wypad w ten weekend? Gdziekolwiek. bo pogoda zapowiada się całkiem miła Chciałem odwiedzić WPN w niedzielę ale myślę że po tych śniegach, to jeszcze za wcześnie na to.
gemba1993 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Napisano 12 Kwietnia 2013 jutro jedziemy na ognisko nad wartę a sobota to swarzędz, puszczykowo lub strzeszyn czy też kiekrz
provid Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 Kurcze za późno zajrzałem tutaj... może następnym razem Jutro wybieram się na objazd Rusałka - Strzeszynek - Kiekrz więc jeśli ktoś chętny to zapraszam
Eku Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Hej, chętnie dołączyłabym do weekendowych jedniodniówek. W tygodniu raczej odpadam. Piszcie o planowanych wypadach. Nie jeżdżę dużo, więc i dystanse niewielkie - max 15 km w 1 stronę jestem w stanie pokonać.
provid Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja codziennie po pracy w godz. 17-18 robię sobie skromne przejażdżki po 20-25km w weekendy ciut większe 30-40km więc jak ktoś ma ochotę wieczorkiem na godzinkę lub dwie pojeździć trochę, to pisać pw Głownie Rusałka i Strzeszynek, bo mam najbliżej i dobrze mi się tam jeździ ale jestem otwarty na propozycje
SZALONY92 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam,Chętnie dołączę się kiedy plan na wspólne spotkanie ??
ogryz2 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Wczoraj nad rusałką błota dużo jeszcze było, ale w przyszły week mam nadzieje że będzie lepiej. Myślę, że w sobotę po południu można by się wspólnie wybrać gdzieś ustali się jakieś miejsce i wyruszymy. Chętni ;> ?
SZALONY92 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Wczoraj nad rusałką błota dużo jeszcze było, ale w przyszły week mam nadzieje że będzie lepiej. Myślę, że w sobotę po południu można by się wspólnie wybrać gdzieś ustali się jakieś miejsce i wyruszymy. Chętni ;> ? jak najbardziej jestem na TAK
provid Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Oj to prawda... po dwóch kółkach na Rusałce nawet napisu na rowerze widać nie było Myjka obowiązkowa ! ogryz2 może mijaliśmy się gdzieś po drodze wczoraj była Rusałka i Strzeszynek a dziś brzegiem Warty do Biedruska i z powrotem. Niestety w sobotę mam gości więc popołudniowy wypad odpada ale za to w niedzielę, to jak najbardziej się piszę Dajcie tylko znać na PW.
Mod Team michuuu Napisano 16 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 16 Kwietnia 2013 Okolice Rusałki i Strzeszynka wysychają błyskawicznie. W najbliższy weekend można pewnie będzie przejechać już bez skunksa na plecach.
provid Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 To ja odpadam w sobotę, bo chrześniak przyjeżdża i obiecałem mu pokazać stadion Lecha No chyba że pod wieczór to z chęcią ale niedziela całkiem wolna i jeszcze trasy nie planowałem...
ogryz2 Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Sobota wydaje mi się że też bardzo późnym popołudniem typo 17/18 bo sam pracuje w weekendy do 15 widzę, że ekipa się poszerza
micropoint Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Można prosić jakieś dokładniejsze info? Dystans, tempo, godzina? może tez się przyłączę. pozdr
bullszit Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 Można prosić jakieś dokładniejsze info? Dystans, tempo, godzina? może tez się przyłączę. pozdr Dołączam się do pytania. Oj to prawda... po dwóch kółkach na Rusałce nawet napisu na rowerze widać nie było Myjka obowiązkowa ! ogryz2 może mijaliśmy się gdzieś po drodze wczoraj była Rusałka i Strzeszynek a dziś brzegiem Warty do Biedruska i z powrotem. Niestety w sobotę mam gości więc popołudniowy wypad odpada ale za to w niedzielę, to jak najbardziej się piszę Dajcie tylko znać na PW. Widzę, że trasy takie jak moje... zapewne mieszkasz gdzieś blisko. Piątkowo? Nie zdziwiłbym się jeśli się kiedyś minęliśmy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.