snuffi Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Mam problem takiej natury ze mam dosc dlugie wlosy i zeby mi nie wpadaly do oczu musze miec pod kaskiem chuste/bandanke no ale te zwykle bawelniane slaba wentylacje maja a co za tym idzie szybko sie nagrzewaja. Postanowilem wiec nabyc chuste z coolmaxem - no i tu pojawia sie problem, jedyne jakie znalazlem to chusty firmy Cratoni ale znalazlem je tylko w katalogu kaskow a w sklepie ich nie ma i nie bedzie. W takim razie gdzie kupic taka chuste (sklepy internetowe) no i jaka polecacie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Takie chusty są też z biemme, poza tym mozesz poszukać na allegro kiedyś były wpisz chusta i szukaj w sporcie........ http://www.otb.pl/pokaz_produkt.php?idprod=1415 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Powinieneś dostać taką chustę w rowerowym za 15-20zł. Ja w zeszłym roku kupiłem na Allegro razem z kaskiem chustę Fila za 25zł i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolek Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Mi zawsze włosy wychodziły ze wszystkich otworów w kasku i wyglądało to dość zabawnie. Od tego sezonu stosuje prosty patent: Bandaż w aptece - 75gr Mamijne umiejętności szycia - bezcenne Raz na jakiś czas trzeba zmienić... I wiatr we włosach już nie straszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 A ja wysłałem do Wheelera maila i dostałem od nich za darmo firmową bandamę z systemem wentylacji... fajne to i przydatne(mam długie włosy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja tam mam zwykłą chuste za 4zł i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A ja wysłałem do Wheelera maila i dostałem od nich za darmo firmową bandamę z systemem wentylacji... Ja też dostałem, ale lekko się przypruła i musiałem zszyć, teraz wygląda jak nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Co to za system wentylacji w chuście ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 5 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Co to za system wentylacji w chuście ?????????? Nie wiem jak jest u przedmówców, ale w mojej chuście jest siatka po bokach: http://www.inter-c.pl/~odi84/Met%20Zolfo.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Co to za system wentylacji w chuście ?????????? post wyżej lekko sie rozpruła jedna z rzeczy które mi najlepiej wyszły w życiu włosy z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Jak to ładnie nazwane system wentylacji zostaje przy mojej chuście za 4 zeta ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 5 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 post wyżej biggrin.giflekko sie rozpruła Co się rozpruło? Moja chusta ma się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Co się rozpruło? Moja chusteczka od wheelera sie rozpruła bo dałem jej zbyt hardcorowy test Jeden szew poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Moja się trzyma dobrze:) Nawet przy moich długich włosach kapitalnie spełnia swoje zadanie(tzn pilnuje kłaków przed kontaktem z oczami przy silniejszym wietrze) I dodam że jest zrobiona z bardzo wytrzymałego materiału bo zaliczyła "szlifa" po asfalcie i nawet odblaskowe logo Wheelera sie nie zdarło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Napisz meila do wheelera z zapytaniem czy maja jakies przedmioty reklamowe to Ci wysla ja tak zrobiłem i dostałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Sorki też mam ten problem, ( o ile długie włosy to problem ) czy jest jeszcze możliwość dostania tych chust od Whellera, jak zredagowaliście maila do nich i pod jaki adres go skierowaliście? Proszę o pomoc bo z kasą krucho ( kupiłem okularki) a jeżdzić trzeba :twisted: O przepraszam bardzo umkną mi gdzieś post przedmówcy, jeśli taka wola władzy, prosze o usunięcię tegoż postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Ja wyslalem do wheelera i dostalem... ...katlog naklejki i dlugopis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 15 Maja 2006 Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 UUUU to łyso :029: Lipa straszna właśnie naskrobałem tego maila, poszło trochę wazeliny( bardzo niewiele) Zobaczymy czy coś wogóle dotrze, bo po twoim poście cudów w skrzynce sie nie spodziewam :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Zamówiłem bandany w firmie MikeSport - czekam na przetestowanie. Są po 17 i 20 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ja śmiagałem bez bandanki od początku jazdy w kasku, jak kask kupiłem to nie było tego słońca co teraz i nie byłem mokry tak jak teraz więc będę musiał myślec nad zakupem jakieś chusty...no chyba że dostane od wheelera za maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.