snuffi Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Mam problem takiej natury ze mam dosc dlugie wlosy i zeby mi nie wpadaly do oczu musze miec pod kaskiem chuste/bandanke no ale te zwykle bawelniane slaba wentylacje maja a co za tym idzie szybko sie nagrzewaja. Postanowilem wiec nabyc chuste z coolmaxem - no i tu pojawia sie problem, jedyne jakie znalazlem to chusty firmy Cratoni ale znalazlem je tylko w katalogu kaskow a w sklepie ich nie ma i nie bedzie. W takim razie gdzie kupic taka chuste (sklepy internetowe) no i jaka polecacie? Pozdrawiam
Alvaren Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Takie chusty są też z biemme, poza tym mozesz poszukać na allegro kiedyś były wpisz chusta i szukaj w sporcie........ http://www.otb.pl/pokaz_produkt.php?idprod=1415
Mod Team Odi Napisano 26 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 26 Kwietnia 2006 Powinieneś dostać taką chustę w rowerowym za 15-20zł. Ja w zeszłym roku kupiłem na Allegro razem z kaskiem chustę Fila za 25zł i jestem bardzo zadowolony.
ziolek Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 Mi zawsze włosy wychodziły ze wszystkich otworów w kasku i wyglądało to dość zabawnie. Od tego sezonu stosuje prosty patent: Bandaż w aptece - 75gr Mamijne umiejętności szycia - bezcenne Raz na jakiś czas trzeba zmienić... I wiatr we włosach już nie straszny
QWEY564 Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 A ja wysłałem do Wheelera maila i dostałem od nich za darmo firmową bandamę z systemem wentylacji... fajne to i przydatne(mam długie włosy)
Blizzard Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 A ja wysłałem do Wheelera maila i dostałem od nich za darmo firmową bandamę z systemem wentylacji... Ja też dostałem, ale lekko się przypruła i musiałem zszyć, teraz wygląda jak nowa
Mod Team Odi Napisano 5 Maja 2006 Mod Team Napisano 5 Maja 2006 Co to za system wentylacji w chuście ?????????? Nie wiem jak jest u przedmówców, ale w mojej chuście jest siatka po bokach: http://www.inter-c.pl/~odi84/Met%20Zolfo.jpg
jurasek Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Co to za system wentylacji w chuście ?????????? post wyżej lekko sie rozpruła jedna z rzeczy które mi najlepiej wyszły w życiu włosy z głowy
Alvaren Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Jak to ładnie nazwane system wentylacji zostaje przy mojej chuście za 4 zeta ;p
Mod Team Odi Napisano 5 Maja 2006 Mod Team Napisano 5 Maja 2006 post wyżej biggrin.giflekko sie rozpruła Co się rozpruło? Moja chusta ma się świetnie
Blizzard Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Co się rozpruło? Moja chusteczka od wheelera sie rozpruła bo dałem jej zbyt hardcorowy test Jeden szew poszedł.
QWEY564 Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Moja się trzyma dobrze:) Nawet przy moich długich włosach kapitalnie spełnia swoje zadanie(tzn pilnuje kłaków przed kontaktem z oczami przy silniejszym wietrze) I dodam że jest zrobiona z bardzo wytrzymałego materiału bo zaliczyła "szlifa" po asfalcie i nawet odblaskowe logo Wheelera sie nie zdarło...
Kviki Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Napisz meila do wheelera z zapytaniem czy maja jakies przedmioty reklamowe to Ci wysla ja tak zrobiłem i dostałem ;]
Lucas Napisano 15 Maja 2006 Napisano 15 Maja 2006 Sorki też mam ten problem, ( o ile długie włosy to problem ) czy jest jeszcze możliwość dostania tych chust od Whellera, jak zredagowaliście maila do nich i pod jaki adres go skierowaliście? Proszę o pomoc bo z kasą krucho ( kupiłem okularki) a jeżdzić trzeba :twisted: O przepraszam bardzo umkną mi gdzieś post przedmówcy, jeśli taka wola władzy, prosze o usunięcię tegoż postu.
snuffi Napisano 15 Maja 2006 Autor Napisano 15 Maja 2006 Ja wyslalem do wheelera i dostalem... ...katlog naklejki i dlugopis
Lucas Napisano 15 Maja 2006 Napisano 15 Maja 2006 UUUU to łyso :029: Lipa straszna właśnie naskrobałem tego maila, poszło trochę wazeliny( bardzo niewiele) Zobaczymy czy coś wogóle dotrze, bo po twoim poście cudów w skrzynce sie nie spodziewam :034:
ssslawecki Napisano 16 Maja 2006 Napisano 16 Maja 2006 Zamówiłem bandany w firmie MikeSport - czekam na przetestowanie. Są po 17 i 20 zł.
Pacmen_89 Napisano 16 Maja 2006 Napisano 16 Maja 2006 Ja śmiagałem bez bandanki od początku jazdy w kasku, jak kask kupiłem to nie było tego słońca co teraz i nie byłem mokry tak jak teraz więc będę musiał myślec nad zakupem jakieś chusty...no chyba że dostane od wheelera za maila
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.