Blue Bird Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam !! Czy butki SHIMANO SH-M 181B są kompatybilne z pedałami TIME ATAC XE ewentualnie Crank Bros. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Tak, z pedałąmi dostajesz bloki i nie wazne do jakich butow je przykrecisz.o ile tylko nie bedziesz kombinowal z butami szosowymi i pedałami MTB.[tzn jak ruszylem googlem to mi sie wyswietlilo ze to sa chyba MTB,ale dobrze by bylo jakbys podal linka do tych butkow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dokładnie. Kompatybilność związana jest z odpowiednim pedałem i blokiem, który się przykręca do podeszwy buta. Do 99% butów (podejrzewam, że do 100% ale nigdy nie można być pewnym do końca ) można przykręcić każdy blok, który dołączony jest zawsze do nowych pedałów spd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Bird Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Więc można to skwitować --> kupująć buty MTB SHIMANO SH-M 181B [mtb] bezproblemowo bedą grały z padałkami TIME ATAC XE / CrankBros Zdjęcie obuwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Z pewnością nie będziesz miał z kompatybilnością między butami Shimano a pedałami Time'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Bird Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Katsumoto *** czy w twoim poście przypadkiem nie zabrakło wyrazu kłopotu/problemu ?? wstawionewgo między "miał" a "z" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zabrakło, bo problemu nie bedzie Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 no fakt trochę się rozpędziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.