crupez Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Nazwa: Unibike Flite (2012) Data dodania: 26 marzec 2013 - 21:47 Zmiany wzlgędem serii:- Kierownica UNO Ultralight prosta- Rogi SMICA Micro Bar- Widelec Suntour EPICON LOD SF11 120mm- SPD M520- Przerzutka przód Deore- Klocki XTR metaliczne- Koszyk Elite Custom Race- Korba Deore Hollowtech- Licznik SIGMA BC 16.12- TopCap A2Z- Zacisk sztycy Boplight- Opony RaceKing Zobacz rower
crupez Napisano 3 Maja 2013 Autor Napisano 3 Maja 2013 Na chwilę obecną rower wygląda tak: Koło, korba i przerzutka oberwały mocniej. Poza tym ryska na siodełku i rogu, nie ma tragedii Potrącił mnie samochód. Czekam na rzeczoznawcę z PZU i zabieram się za naprawę
Rogo Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 A tak z ciekawości zapytam. Samochód uderzył w koło czy w korbę ? Bo jeżeli w koło a ty przechyliłeś się na lewą stronę to korba ładnie się zgieła.
crupez Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 W korbę, spełniła funkcję strefy zgniotu, całe szczęście, bo noga nie miałaby za ciekawie. Koło zmordowane w fazie opadania roweru na asfalt, podejrzewam, że dostawiło jakoś do zderzaka... Nie wiem do końca, bo nic nie pamiętam, tyle co mi sprawca później przez telefon powiedział.
crupez Napisano 9 Maja 2013 Autor Napisano 9 Maja 2013 Unibike dostał nową korbę Deore na sztywnej osi, przerzutkę Deore przód i koło przód. Piasty były za mocno skręcone i słabo nasmarowane, teraz jest tak jak ma być i odczuwalnie lepiej się toczy, jestem strasznie zadowolony, że z powrotem mam rowerek
crupez Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 2 nowe kapcie Smart Sam, niech się cieszy Unibike
Pytanie
crupez
Nazwa: Unibike Flite (2012)
Data dodania: 26 marzec 2013 - 21:47
Zmiany wzlgędem serii:- Kierownica UNO Ultralight prosta- Rogi SMICA Micro Bar- Widelec Suntour EPICON LOD SF11 120mm- SPD M520- Przerzutka przód Deore- Klocki XTR metaliczne- Koszyk Elite Custom Race- Korba Deore Hollowtech- Licznik SIGMA BC 16.12- TopCap A2Z- Zacisk sztycy Boplight- Opony RaceKing
Zobacz rower
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.