Skocz do zawartości
  • 0

Unibike Flite (2012)

crupez

Pytanie

Nazwa: Unibike Flite (2012)

Data dodania: 26 marzec 2013 - 21:47

Zmiany wzlgędem serii:- Kierownica UNO Ultralight prosta- Rogi SMICA Micro Bar- Widelec Suntour EPICON LOD SF11 120mm- SPD M520- Przerzutka przód Deore- Klocki XTR metaliczne- Koszyk Elite Custom Race- Korba Deore Hollowtech- Licznik SIGMA BC 16.12- TopCap A2Z- Zacisk sztycy Boplight- Opony RaceKing

Zobacz rower

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Na chwilę obecną rower wygląda tak:

20130426160913.jpg
20130426160822.jpg

Koło, korba i przerzutka oberwały mocniej. Poza tym ryska na siodełku i rogu, nie ma tragedii :)

Potrącił mnie samochód. Czekam na rzeczoznawcę z PZU i zabieram się za naprawę ;)

W korbę, spełniła funkcję strefy zgniotu, całe szczęście, bo noga nie miałaby za ciekawie. Koło zmordowane w fazie opadania roweru na asfalt, podejrzewam, że dostawiło jakoś do zderzaka... Nie wiem do końca, bo nic nie pamiętam, tyle co mi sprawca później przez telefon powiedział.

Unibike dostał nową korbę Deore na sztywnej osi, przerzutkę Deore przód i koło przód. Piasty były za mocno skręcone i słabo nasmarowane, teraz jest tak jak ma być i odczuwalnie lepiej się toczy, jestem strasznie zadowolony, że z powrotem mam rowerek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...